• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kosan" besan: Lopovima se dozvoljava da rade!

Autor mondo.rs

"Zvezdi nije bila potrebna ničija pomoć", grmeo je isključeni trener Radnika Milorad Kosanović.

 "Kosan" besan: Lopovima se dozvoljava da rade! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  Suđenje Danila Grujića ove večeri u Surdulici, gde je Radnik poveo, a Crvena zvezda pobedila golom sa bele tačke i autogolom domaćih u finišu, razbesnela je bivšeg trenera crveno-belih, sada privremenog trenera Surduličana.

U razgovoru za Arenu sport, odmah posle meča 21. kola Superlige posle kojeg sledi zimska pauza, popularni "Kosan" žestoko je napao i arbitre, ali i čelnike Fudbalskog saveza Srbije.

"U odnosu na vreme i stanje terena, mislim da su i jedni i drugi odigrali izvanredan meč. U ovakvim uslovima bilo je sve čisto i korektno među igračima, a opet bilo je i lepih poteza", rekao je Kosanović, kojeg je Grujić isključio u 25. minutu nakon burnog protesta zbog dosuđenog penala za goste.

Srđan Plavšić
Izvor: YouTube


"Nije samo meni zasmetao taj penal i nije to samo večeras, tako je već dugo. Ne razumem ljude koji rukovode fudbalom u ovoj zemlji, što dozvoljavaju da se igra po ovakvom vremenu, a naročito da se ovakvim ljudima dozvoljava da rade ovako odgovorne i ozbiljne poslove. Ne razumem da se dozvoljava da gotovo svako kolo neko s namerom nekome odmogne i pomogne drugome i da se uništava rad mnogih u fudbalu, da se deca uče da vredan i normalan rad nije isplativ, što je najgore", rekao je Kosanović.

"Svako ima pravo da pogreši, ali nema niko pravo da sa namerom greši, a meni posle 40 godina u fudbalu zla namera ne može da promakne i odmah mogu da vidim šta se krije iza svega. Zvezdi nije bila potrebna ničija pomoć, i bez te pomoći uspela bi da uzme bodove. Zato, ovakve ljude treba izbaciti iz fudbala, a te priče da ćemo kažnjavati... Kažnjavati jedne, a ne druge. Ne razumem šta se time postiže", nadovezao se Kosanović.

Druga sporna situacija u Srudulici bio je nedosuđen penal za Radnik u 51. minutu, pri rezultatu 1:1.

Radnik Zvezda
Izvor: YouTube


"Izvinjavam se, ali to su lopovi. To je namera da se nekome nešto oduzme. S kojim pravom se to dozvoljava? Posle pominju neki BSK i ČSK za koje niko ne zna gde se nalazi, a događa se da na velikoj sceni, pred TV auditorijumom, dozvoliš nekome da radi ove stvari", nastavio je iskusni trener u žestokom stilu.

IZJAVA KOSANOVIĆA

Kosanović
Izvor: YouTube



Pročitajte šta je posle utakmice rekao i trener Crvene zvezde Miodrag Božović kada je upitan da li mu je ovo bila poslednja utakmica u klubu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC