• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilićev debi posle 149 dana: Potajno se nadao...

Autor mondo.rs

Bivši napadač Spartaka Stefan Ilić zabeležio debi u dresu Crvene zvezde.



Tačno 149 dana proteklo je između potpisa Stefana Ilića (21) za Crvenu zvezdu i debija za prvi tim.

Mladi napadač koji je ovog jula stigao iz Spartaka u najtrofejniji srpski klub morao je dugo i strpljivo da čeka svoju šansu, a rad na treninzima se isplatio kada ga je Miodrag Božović (konačno) poslao na teren. Bilo je to u poslednjoj utakmici ove polusezone protiv Radnika u Surdulici...

Ušao je u igru u 80. minutu kada je rezultat bio "aktivan" (1:1), a do kraja je Zvezda upisala pobedu.

Očekivao je debi baš na ovom meču...

"Potajno sam se nadao da ću baš na meču kojem smo proslavili jesenju titulu dobiti priliku da debitujem za Zvezdu. Drago mi je što je tako i bilo i što smo uspeli da zabeležimo pobedu i rasterećeno i u dobroj atmosferi odemo na odmor. Možda ću ja i najduže pamtiti ovu utakmicu, bez obzira na minutažu, izuzetna mi je čast što sam prvi put obukao crveno-beli dres na zvaničnoj utakmici", kazao je Stefan Ilić nakon meča za zvanični sajt Crvene zvezde.

Ilić je imao konkurenciju u Petru Orlandiću, Predragu Sikmiću i Ugu Vijeiri i uglavnom je neko od njih trojica "predvodio" napad Crvene zvezde, a na Iliću je da radi na treninzima.

"Nadam se da je jesenja titula samo naznaka onog što nas na proleće čeka i onog za šta svi radimo i treniramo naporno svakog dana, a to je osvajanje duple krune. Meni je utakmica protiv Radnika dodatni motiv da se trudim još više, da se dokažem treneru i da u narednoj sezoni što češće dobijam priliku da igram pred navijačima koji bez sumnje prave najbolju atmosferu", kazao je on.

Stefan Ilić je bio član generacije "zlatnih orlića" koja je osvojila Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina, a sa Crvenom zvezdom je potpisao ugovor na tri godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC