• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rastanak Balažica i Partizana: Humska je moj dom!

Autor mondo.rs

Slovenački fudbaler i Partizan zvanično se rastali. Crno-beli Balažicu uručili plaketu, Gregor obećao da će u maju doći na proslavu titule.

Partizan i Gregor Balažic - nema više!

Posle dve godine saradnje crno-beli su se u petak na stadionu Partizana zvanično rastali od slovenačkog štopera. Balažicu je istekao ugovor sa "parnim valjkom", koji je doeno odluku da ne produži saradnju sa iskusnim defanzivcem.

Balažic je za Partizan odigrao 69 utakmica i postigao dva gola.

“Emotivac sam i ovo je težak trenutak za mene", počeo je Balažic.

"Ali i u njemu moram da budem onakav kako se zahteva od fudablra Partizana. Fudbalski posao je takav da nikad ne znaš šta nas čeka sutra. Neću da se osvrćem na negitivne trenutke, pamtiću ono što je bilo lepo. To su titula ili pobeda u poslednjem derbiju. Osim povrede koju sam vukao malo duže od šest meseci, među najtužnije spadaju i oni kad se nismo plasirali u Ligu šampiona“
, dodao je Slovenac.


Još nije poznato gde će Balažic nastaviti karijeru.

“Ne znam... Prva i osnovna želja je da nađem dobru i zdravu sredinu u kojoj ću moći da igram. Fudbal je moj život. Ja bih kao Sale Ilić. Pogledajte koliko ima godina, pa bih i ja da igram dokle god mogu“, naveo je slovenački fudbaler.

Uz obećanje da će rado dolaziti u Humsku i pratiti utakmice Partizana, Gregor veruje da crno-beli već ove sezone mogu do titule prvaka.

“Partizan sigurno može da bude šampion. Gledaću da uklopim obaveze da u maju, kada bude poslednje kolo dođem na proslavu titule. Kako god da bude, znam da ću uvek rado posećivati stadion Partizana i da ću sa tribina bodriti svoje koletge“, podvukao je Balažic.

Sportski direktor Ivica Iliev zahvalio se Balažicu i predao mu klupsku plaketu, kao i dres koji su potpisali igrači Partizana.

"Uklopio se u u sistem Partizana, dao je sebe u potpunosti. Jednostavno, trenutak je možda da okuša sreću u nekoj drugoj sredini... Nikakvih problema nije bilo, sve je proteklo u najboljem redu, ovo je jedan od načina da mu se zahvalimo i da mu pokažemo da će zauvek biti deo naše porodice", rekao je Iliev.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC