• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siti demolirao Junajted 9:0, Rio teši klince VIDEO

Autor mondo.rs

Legenda Mančester junajteda Rio Ferdinand došao da uteši klince tog kluba koje su demolirali vršnjaci iz Mančester sitija (9:0). "Ako vas ovo ne boli, onda niste za Mančester junajted!", poručio im nekadašnji štoper.



Ne tako davno, Mančester siti je razvalio Mančester junajted na Old Trafordu 6:1. Bila je to utakmica u kojoj je Mario Baloteli, tada napadač Sitija, pokazao ONU majicu na kojoj je pisalo: "Zašto uvek ja?" (Why always me?).

Pet godina kasnije, opet su se crveneli obrazi ljudima u Mančester junajtedu, jer su klinci iz Sitija deklasirali "crvene đavolčiće" - 9:0 u meču timova do 15 godina.

Akter utakmice kada je Siti pregazio Junajted (6:1) bio je i Rio Ferdinand, danas fudbalski penzioner, ali i dalje njegova reč u klubu znači, ima težinu.

U svlačionicu kllinaca iz Junajteda ušao je Ferdinand, čovek koji je 12 godina nosio dres Junajteda i koji je, prema mnogim ocenama, sa Nemanjom Vidićem činio najbolji odbrambeni blok u Premijer ligi u poslednjih 20 godina.

"Koliko je bilo? Devet? Hm, momci, morate da pronašete nešto u sebi. Morate da podignete glave, isprsite se i da im se sledeći put suprotstavite, da im pokažete zube. Morate da shvatite da taj grb, grb Mančester junajteda, nije šala. Ako vas ovo ne boli, ako ne osećate sramotu, ako niste povrešeni ovim porazom, onda treba da shvatite jedno - vi niste za ovaj klub", govorio im je Ferdinand i dodao:

"Treba da vas boli, dobro je kad boli. Ali šta potom treba da uradite? Morate da pokažete reakciju i trenirate još jače! Kada pobeđujete, radujte se, ali kada izgubite, naučite nešto iz toga. Sad je vreme za to".

POGLEDAJTE (iako na videu piše da je bilo 9:1, rezultat je bio 9:0 za Siti)

Rio Ferdinand
Izvor: YouTube



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC