• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vulićević "autor" Partizanovog kalendara (FOTO)

Autor mondo.rs

Miroslav Vulićević aktivno učestvovao u izradi novogodišnjeg kalendara Partizana. Dizajner Marko Protić mu se zahvalio na fotografiji. Ako to uspete da vidite - ne morate kod očnog lekara.

 Vulićević "autor" Partizanovog kalendara (FOTO) Izvor: MONDO/Predrag Vujić

"Jedini način da pratite datume u narednoj i budućim godinama jeste kalendar FK Partizan. Učinićemo vam život uzbudljivijim i zanimljivijim, a pojedine datume ćemo se truditi da označimo sjajnijom bojom", ovako je, na slikovit način, predsednik crno-belih Milorad Vučelić predstavio godišnji kalendar kluba.

Kao i svake godine, Partizan je nastavio tradiciju da pravi godišnje kalendare, a u prvom planu su, naravno, igrači.

Kada otvorite kalendar, "čeka vas" Everton, koji će vam "čestitati" novogodišnje i božićne praznike, preko februara na kojem su njegov zemljak Leonardo, u društvu Valerija Božinova i Nikole Đurđića. Kada stigne mart čeka vas "hladno" lice Marka Nikolića, koji se, ionako, retko smeje i uvek je poslovično ozbiljan i predan poslu, fokusiran na teren.

Na kalendaru se nalaze i pojedini igrači koji više nisu deo Partizana ili neće biti, poput Gregora Balažica i Alena Stevanovića, koji treba da se preseli u Tursku. No, u trenutku pravljenja kalendara autori to nisu mogli da znaju, razume se.

Maj je rezervisan za kapitena Sašu Ilića. Simbolično, to je mesec kada se "podižu trofeji".

Mesec novembar, recimo, predstavljaju Marko Jevtović, Nemanja Miletić i Alen Stevanović, a na promociji su pojedini (duhovito) primetili da oni "neće ni da budu u klubu do tada".

Posebna zanimljivost kalendara je što je u njegovoj "izradi", odnosno idejnom stvaranju, doprinos dao i Miroslav Vulićević (kapiten kada Saša Ilić nije na terenu).

Dizajner Marko Protić otkrio nam je da je Vulićević predložio kakva fotografija da bude sa njim i Urošem Đurđevićem, odnosno da izgleda baš tako kako su njih dvojica predstavljeni na kalendaru.

Izvor: MONDO/Predrag Vujić



U znak zahvalnosti što je zaista aktivno učestvovao u realizaciji kalendara, Protić je na fotografiji, ispod brade Vulićevića, jedva primetnim slovima, napisao: "Hvala, gospodine Vulićeviću".

"Rekao sam mu da ću to da uradim i evo, pogledajte. Ako ne vidite ovako, uzmite lupu", rekao je Protić.

Kalendar košta 650 dinara i u prodaji je u Partizanovim buticima.

Partizanov kalendar
Izvor: TV Partizan

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC