• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alardajs novi trener Kristal Palasa

Autor Anadolija

"Kada nismo u posjedu lopte moramo prestati primati golove", rekao novi trener.

Sem Alardajs koji je ove godine ušao u istoriju kao selektor Engleske koji je proveo najmanje vremena na toj poziciji, svega 67 dana, sinoć je postao novi menadžer premijerligaša Kristal Palasa. Na klupi "orlova" naslijedio je Alana Pardjua, koji je smijenjen nakon serije loših rezultata.

Odmah nakon potpisivanja dvoipogodišnjeg ugovora sa londonskim klubom Alardajs je izjavio da će njegov prioritet biti poboljšanje odbrane.

"Da budem iskren, imamo vrlo važan posao, a to je da moramo prestati primati golove. Napadački igrači kada imamo posjed su fantastični, jer se u tom dijelu klub jako dobro pojačao. Pardju je donio mnogo talenta ekipi i mislim da je želio da dođe do više golova nego prošle sezone. Međutim, na drugoj strani kada nismo u posjedu lopte moramo prestati da primamo golove i tako postanemo sigurno da će nam golovi koje postignemo donijeti pobjedu“, kazao je Alardajs za britanske medije.

 Kristal Palas je u dosadašnjih 17 kola Premijer lige primio čak 32 gola i nakon dva posljednjeplasirana tima Svonsija i Hala ima najlošiju odbranu u engleskoj eliti. "Orlovi" zauzimaju 17. mjesto sa 15 bodova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC