• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatoviću i Kosanoviću 4 meča suspenzije!

Autor mondo.rs

Novi trener Čukaričkog Nenad Lalatović vodiće svoj tim tek od 5. kola nastavka sezone. FSS kaznio i njega i Kosanovića. Oduzeti bodovi četvorki iz Prve lige zbog "nepravilnosti".

 Lalatoviću i Kosanoviću 4 meča suspenzije! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Nenad Lalatović će debitovati na klupi Čukaričkog tek 11. marta 2017. godine, odnosno u 26. kolu kada ekipa sa Banovog brda bude gostovala čačanskom Borcu, jednom od bivših Lalatovićevih klubova.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je danas Lalatovića sa četiri utakmice zabrane vođenja tima, a isto toliko dobio je i trener surduličkog Radnika Milorad Kosanović.

U obrazloženju na sajtu FSS se navodi da su oni kažnjeni "zbog ponovljenih prekršaja".

Može se pretpostaviti da je reč o njihovim komentarima na račun suđenja i drugima iz fudbalske organizacije.

Lalatović je, kao trener Vojvodine, bio ljut zbog suđenja na meču protiv Radničkog iz Niša, a potom i protiv Javora u Ivanjici, kada ga je sudija Bojan Nikolić isključio iz igre i u zapsnik uneo da ga je Lalatović vređao. Lalatović je to potom demantovao i poručio: "Idem na poligraf, ako se dokaže da lažem - idem iz fudbala".

Umesto poligrafa, dobio je suspenziju. Lalatović je jednom već bio dobio kaznu da ne vodi ekipu sa klupe zbog "učestalog komentarisanja suđenja". Bilo je to krajem septembra.

Lalatović, dakle, neće sedeti na klupi Čukaričkog protiv Javora (18. februar), protiv Napretka (25. februar), protiv Spartaka (1. mart) i protiv Rada (5. marta).

Isti broj utakmica dobio je i Milorad Kosanović, koji je posle poraza svoje ekipe od Crvene zvezde 14. decembra (1:2), žestoko opleo po mnogima u fudbalskoj organizaciji, nazvavši ih "lopovima".

Kosanović
Izvor: YouTube


Disciplinska komisija FSS donela je još neke mere i odluke.

U saopštenju se navodi da je "utvrdila nepravilnosti" na utakmicama Prve lige, susretima BSK - ČSK i Bežanija - Mačva i sve klubove kaznila oduzimanjem tri boda i novčanom kaznom u iznosu od po 200.000 dinara.

U toku su postupci protiv Odžaka i Budućnosti (Dobanovci), ali i nekih utakmica Superlige za koje su stigle prijave iz UEFA.

Disciplinska komisija je objedinila prekršaje klubova zbog loše organizacije utakmica i upotrebe pirotehničkih sredstava i kaznila Crvenu zvezdu sa 400.000, Partizan 300.000, Vojvodinu 200.000 i Bačku sa 100.000 dinara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC