• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger: Domaći treneri zaslužuju šansu

Autor Anadolija

Trener Arsenala Arsen Venger želi da njegova ekipa 2017. godine ostvari bolje rezultate nego prethodne godine, u kojoj nije osvojila nijedan trofej.

Trener Arsenala Arsen Venger je u ponedjeljak izjavio kako želi da njegova ekipa 2017. godine ostvari bolje rezultate nego prethodne godine, u kojoj nije osvojila nijedan trofej.

"Razočaran sam, jer smo osvojili drugo mjesto i nismo uspjeli osvojiti kup. Uvjeren sam da je ekipa napredovala 2016. godine, ali nedovoljno da osvoji titulu, ili da se nađe u borbi za Premijer ligu. Nivo u Premijer ligi je vrlo dobar, liga je stvarno neizvjesna i teško je u svakoj utakmici. Moramo napredovati. Plasirali smo se u nokaut fazu Lige šampiona i trenutno smo u gornjem dijelu tabele u Premijer ligi", kazao je Venger.

Istakao je i kako engleski treneri ne dobijaju dovoljno prilika za rad te pohvalio kolegu iz Bornmuta Edija Hovija.

Inače, Hovi je jedan od samo četiri engleska trenera u Premijer ligi, a pomogao je Bournmuthu da se zadrži u ligi nakon što su se 2015. godine plasirali u najelitniji rang engleskog fudbala.

Venger je za britanske medije kazao kako stranim trenerima nije pružano mnogo prilika u vrijeme kada je on došao u Englesku 1996. godine.

"Kada sam došao, stranim trenerima nije pružena šansa, tada sam bio jedini. Sada su se stvari preokrenule i sada engleski treneri ne dobijaju dovoljno prilika. Hovi je jedan od izuzetaka, mlad je i perspektivan. Iskoristio je šansu i učvrstio je poziciju kluba kao redovnog premijerligaša. On je primjer svim mladim engleskim trenerima", rekao je Venger.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC