• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Voše o transferima u "večite": Nije bilo poziva

Autor mondo.rs

Dosta se priča o odlascima najboljih fudbalera Vojvodine u redove Zvezde i Partizana. Iz novosadskog superligaša tvrde da nije bilo zvaničnih poziva, a kamoli neke ponude...

 Transferi iz FK Vojvodina u FK Crvena zvezda i FK Partizan Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Srpski mediji prethodnih dana "bruje" o odlascima ponajboljih igrača Vojvodine.

Štoper Bogdan Planić i kapiten Dejan Meleg su navodno na meti Crvene zvezde, dok je vezista Aleksandar Paločević interesantan drugom "večitom" rivalu – Partizanu. Jasno je da bi "stara dama" odlascima ovako "važnih šrafova" tima bila značajno oslabljena pred nastavak šampionata.

Tragom ove informacije kontaktirali smo koordinatora za transfere FK Vojvodina – Miću Vranješa.

"Sve te informacije sam i ja pročitao u dnevnim novinama i ostavio bih kao takve", kazao je on na početku razgovora za MONDO.

Da li su onda u pitanju obične spekulacije?

"Zvaničnih poziva nije bilo, ni interesovanja, a kamoli neke ponude... Ono što je činjenica je da su ti momci, koji su prema priči medija interesantni Zvezdi i Partizanu, odigrali sjajnu jesen u evropskim i domaćim takmičenjima. Na visokom nivou!", objasnio je Mićo Vranješ i dodao da je i klubu i igračima ideja da ako dođe do transfera – oni budu u inostranstvo.

Bogdan Planić je navodno najbliži Crvenoj zvezdi, za koju je ranije već igrao, a mogao bi da dobije "čiste papire" jer mu se duguje nekoliko plata.

"To je samo teorija – praksa kazuje nešto drugo. On ne bi lako mogao da raskine ugovor. Ne postoji parametar da bi mogao da raskine!".

Postoji li i dalje ona "zabrana" o odlascima u tabor Crvene zvezde i Vojvodine?

"Ne bih rekao da je to zabrana... Ono što je činjenica je da nama u FK Vojvodina i igračima više odgovaraju transferi u inostranstvo, zbog marketinških, ali i mnogih drugih razloga. U prethodnom periodu je bilo tako, a tako će biti i u budućnosti i to govori da imamo dobru školu i dobru selekciju igrača. Mi smo dobra odskočna daska za igrače koji dolaze kod nas – Stanisavljević, Rosić, Ožegović i drugi", kazao je on i dodao da to prepoznaju igrači, ali i srpski klubovi.

Na kraju razgovora, Mićo Vranješ je poručio da se ozbiljno radi i na dovođenju pojačanja u Vojvodinu, ali da će oni biti završeni nakon razgovora sa šefom stručnog štaba, Draganom Ivanovićem.

Okupljanje fudbalera Vojvodine zakazano je za 9. januar.

(Mulutin Vujičić - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC