• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul i Mančester junajted u borbi za 2 klinca

Autor mondo.rs

Jedan ima 17, drugi 16 godina i skauti najvećih engleskih klubova svakog vikenda dolaze u Beri i ostale gradove da ih gledaju.

Nije redak slučaj bio da su se Liverpul i Mančester junajted "zakačili" oko istih igrača i to je uglavnom bilo s razlogom, kao u slučaju Nemanje Vidića.

Ovog puta, pišu engleski mediji, razlog su dvojica tinejdžera iz gradića Beri u okolini Mančestera, koji nastupaju za istoimeni klub iz Lige 1 (treći rang takmičenja).

Skauti dva najpopularnija i najtrofejnija engleska kluba obavestili su menadžere Jirgena Klopa i Žozea Murinja da u Beriju igraju dvojica momaka vrednih pažnje, prvi ima 17 godina, zove se Džejkob Bedo i igra na poziciji štopera, a drugi ima 16 godina, zove se Kalum Stajls i nastupa u sredini terena.

ESPN piše da su skauti Liverpula i Junajteda bili na "Gig lejnu" i prošlog ponedeljka uveče, kada je Beri poražen od Šefild junajteda rezultatom 1:3.

Stajls je prošle godine, inače, ušao u istoriju engleskog fudbala kao prvi igrač rođen u XXI veku koji je nastupio u nekoj od profesionalnih liga, a pored toga što igra u sredini terena u nekoliko navrata pokazao je da može dobro da se snađe i u ulozi napadača.

ESPN navodi da ovaj tandem prate i skauti Mančester sitija i Evertona.

Sva četiri kluba iz Lankašira poznata su po tome što vrbuju najtalentovanije igrače iz cele Engleske u svoje omladinske škole.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC