• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paločević: Pregovaram sa Partizanom!

Autor mondo.rs

Fudbaler Vojvodine potvrdio da je prethodnih dana njegov menadžer razgovarao sa Partizanom i da će konačnu odluku doneti on.

 Aleksandar Paločević Partizan Vojvodina Izvor: MN PRESS

Aleksandar Paločević u Partizanu?


Informacija koja je uzburkala strasti u srpskom fudbalu na početku 2017. Ali, samo već sutradan je Vojvodina demantovala glasine da Novosađani pregovaraju sa Partizanom i Crvenom zvezdom oko transfera Paločevića u Humsku i Dejana Melega u Ljutice Bogdana.

"Sve te informacije sam i ja pročitao u dnevnim novinama i ostavio bih kao takve",rekao je za MONDO koordinator za transfere FK Vojvodina – Mića Vranješ.

Gde ima dima, ima i vatre!

A, izjava Paločevića mogla bi i požar da izazove. Fudbaler Vojvodine potvrdio je za "Alo" da postoje pregovori sa Partizanom, doduše na relaciji klub - menadžer/igrač.

"Bilo je razgovora prethodnih dana između Partizana i mog menadžera. Zasad se ne zna da li ću obući crno-beli dres, pošto postoje još neke ponude iz inostranstva. U narednim danima, dobro ću razmisliti, sešću za sto i porazgovaraću sa ljudima iz Vojvodine, kao i sa menadžerom šta je najbolje za mene u ovom trenutku", rekao je Paločević.

Najbolji strelac "lala" izjavio je i da mu je želja da karijeru nastavi u inostranstvu, jer želi jednog dana da se vrati u Vojvodinu.

"Znam da me u Partizanu vide u kombinaciji za tim u napadu, pa je naredni potez dogovor dva kluba, a konačna odluka je, ipak, moja. Prija interes, što je potvrda dobrog prethodnog rada i igara, ali, klub u kojem igram je za mene najveći. Zadovoljan sam u Vojvodini, volim Novi Sad, navijače poštujem i klub koji me hrani najviše na svetu volim"
, rekao je Paločević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC