• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pančev o Babunskom: Teško je i treneru...

"Tako je u inostranstvu – morate biti tri puta bolji od onih domaćih kako biste ušli u prvi tim", odgovorio je Darko Pančev na pitanje zbog čega se David Babunski nije snašao u Crvenoj zvezdi.

 Pančev o Babunskom: Teško je i treneru... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Bliži se rastanak Crvene zvezde i Davida Babunskog.

Mladi makedonski vezista potvrdio je da je podneo zahtev za raskid ugovora sa šampionom Srbije, a naredna destinacija bi mogla da bude Švajcarska, Turska ili Slovenija.


David Babunski (22) se tako u Beogradu zadržao samo godinu dana po dolasku iz Barselone, a s obzirom na malu minutažu kod trenera Miodraga Božovića (13 utakmica i svega 600 minuta) odlučio je da krene dalje.

On je tako "nastavio niz" makedonskih fudbalera koji nisu briljirali ili nisu dobili priliku u dresu Crvene zvezde, a pre njega je već otišao Daniel Avramovski.

Jedan od onih koji je ostavio najbolji utisak - Darko Pančev govorio je za makedonski "Sport" o Davidu Babunskom, jednom od najtalentovanijih igrača naših južnih suseda.

"Realno, Babunski nije dobio minutažu koju sam ja očekivao. Došao je ipak u ekipu koja je
'gazila' sve pred sobom, pa je i samom treneru (Miodrag Božović) bilo teško da menja sastav koji pobeđuje. To je bio njegov najveći problem", objasnio je Darko Pančev.

Nekadašnji "ubojiti" napadač istakao je problem slabe makedonske lige u kojoj ne mogu da nastanu veliki igrači i da on zato misli da oni zbog toga imaju problem kada odu u Zvezdu, Partizan ili Dinamo. Babunski je ipak došao iz "La Masije", najbolje fudbalske akademije.

"David nije bio loš u onim mečevima koje je igrao, ali je morao da bude još bolji kako bi redovno dobijao šansu. Tako je u inostranstvu – morate biti tri puta bolji od onih domaćih kako biste ušli u prvi tim", poručio je Pančev.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC