• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina počela pripreme, glavna tema "ispisnice"

Autor mondo.rs

Fudbaleri Vojvodine počeli pripreme za nastavak sezone u Superligi. Predsednik Dušan Mijić i potpredsednik Dragoslav Vuković poručili igračima da ne padaju u "klopke menadžera".

 FK Vojvodina počela pripreme 2017 Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ
Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

/izveštava: Milutin Vujičić/

Fudbaleri Vojvodine počeli su pripreme za nastavak sezone u Superligi, a u odnosu na završetak jesenjeg dela šampionata, koji su završili kao trećeplasirani, imaju novog trenera (Dragan Ivanović) i kompletnu novu upravu (predsednik Dušan Mijić).

Oni su se danas okupili u SC "Vujadin Boškov" u kom će do odlaska na pripreme (19. ili 20. januar), još se ne zna da li Medulin ili Budva, trenirati dva puta dnevno.

U zavisnosti od vremenskih prilika - radiće se u teretani, balonu ili prosto napolju.

Novi trener Dragan Ivanović predstavio je svoj stručni štab (Vlado Karakaš, Zdravko Perić, Vladimir Buač i Saša Todić) i poručio da se zna koji su ciljevi Vojvodine - te da od svojih igrača očekuje da pokušaju da pobede sve do kraja prvenstva i da želi trofej u Kupu.

"Igrali ste lep, zapažen fudbal, mnogo igrača se podiglo... Znam sve mlade igrače i to je jedan od razloga što sam prihvatio da budem vaš trener. Volim da afirmišem mlade fudbalere, eto ovde srećem Darka Puškarića kome sam bio trener kad je imao 14 godina. Mladi sportisti moraju da budu srećni i raspoloženi na početku priprema, a za sve imate vremena da se dogovorite sa rukovodstvom", kazao je Dragan Ivanović obraćajući se prisutnim fudbalerima i medijima.

POJAČANJA

Nije bilo govora o pojačanjima s obzirom na to da je Vojvodina dobila zabranu registracije novih igrača zbog neizmirenih obaveza prema igračima.

Predsednik kluba Dušan Mijić, koji je bio i kapiten Vojvodine, kratko se obratio igračima i poželeo im što manje povreda i istakao da je Dragan Ivanović jedan od boljih stručnjaka u Srbiji.

"Klub nije mogao vas da isprati, vi ste svoj posao odradili mnogo bolje. Nova uprava će pokušati da vas isprati, a to što ste vi uradili u prvenstvu je za sve pohvale. Nemojte samo da padate u klopke menadžera, razmišljajte samo o onome što vam kaže trener", kazao je Mijić.

Potpredsednik kluba Dragoslav Vuković govorio je duže sa akcentom na menadžere.

"Mnogi su tražili papire, menadžeri su ih ubeđivali u to... Polako sa tim. Svaki igrač koji nađe klub može da razgovara sa nama ako postoje objektivni razlozi. Nije nam cilj da vas onesposobimo, a ako već idete – nek odete spremni. Nemojte da budete ni ovde ni tamo", kazao je Vuković i dodao da se nekim igračima "dugovalo tri, a nekima sedam plata" i obećao da će pokušati da do završetka priprema svi budu isplaćeni.

Trener Dragan Ivanović je pozvao 34 fudbalera, a prvotimcima su se pridružili i mnogobrojni iz omladinske škole, kao i neki igrači Proletera.


GOLMANI: Nikola Perić, Marko Kordić, Marko Ilić, Emil Rockov;

ODBRANA: Ivan Lakićević, Nikola Antić, Vladimir Kovačević, Bogdan Planić, Darko Puškarić, Aleksandar Andrejević, Nikola Aksentijević, Milan Lazarević, David Hrubik, Dženan Bureković;

VEZNI RED: Novica Maksimović, Marko Vukasović, Marko Đurišić, Dušan Jovančić, Lazar Zličić, Aleksandar Paločević, Dejan Meleg, Petar Mićin, Srđan Šćepanović, Darko Jović, Mihajlo Nešković, Uroš Stamenić, Filip Malbašić, Siniša Babić, Filip Knežević, Nenad Gavrić;

NAPAD: Nikola Trujić, Strahinja Krstevski, Miloš Trifunović, Marko Bačanin;

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC