• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisu više obećanja: Božinov se "stesao"

Autor mondo.rs

Bugarin je više puta poručivao da se promenio, ostavio slatkiše i gazirane sokove, ali ovog puta je s reči prešao na dela - na pripremama se pojavio sa šest kilograma manjka u odnosu na jesenas.

 Valerij Božinov smršao šest kilograma Izvor: MN PRESS

O Valeriju Božinovu i kilogramima priča se gotovo od dana kada je došao u Partizan, ali se uglavnom sve svodilo na kritike i obećanja bugarskog internacionalca da promeniti navike i smršati.

Ipak, posle nekoliko vesti o tome da je Božinov ostavio slatkiše, prestao da pije gazirano, itd, ovog puta stvar je veoma konkretna – iskusni napadač crno-belih pojavio se prvog dana priprema za nastavak sezone sa šest kilograma manjka u odnosu na jesen, piše "Sportski žurnal".

Božinov se na snegom pokrivenim terenima u "Zemunelu", gde će ekipa Marka Nikolića trenirati do odlaska u Kopar, pojavio sa zavidnom fizičkom spremom, a prema njegovim rečima velike zasluge za to ima ishara i aktivan odmor tokom novogodišnjih praznika.



Božinov navodno sada jede samo piletinu, povrće i pirinač, a ukoliko tako nastavi mogao bi na proleće i da se vrati u startnu postavu iz koje je "ispao" malo zahvaljujući sopstvenoj lošoj formi, malo napretkom i golovima Uroša Đurđevića, s kojim je u međuvremenu postao dobar prijatelj.

S obzirom na to da će se "Parnom valjku" uskoro priključiti još jedan napadač, Leandre Tavamba (nije stigao zbog haosa izazvanog snežnom olujom u Istanbulu), Božinova će konkurencija neminovno naterati da se "utegne" i podseti navijače da i dalje može da trese mreže i rešava utakmice.

Ovaj 30-godišnji fudbaler sa jakim "si-vijem" postigao je pet golova, uz pet asistencija, na 22 nastupa ove sezone, tako da se trenutno nalazi na 23 pogotka uz 13 asistencija u dresu Partizana za koji je nastupao 67 puta.

Od ranije je poznato da će Nikola Đurđić napustiti Humsku ove zime, a prema poslednjim informacijama mogao bi da se vrati u Skandinaviju, gde je tokom karijere imao najviše uspeha. Za njega je zainteresovan jedan klub iz Danske.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC