• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Krupu stiže 300.000 evra?

Autor mondo.ba

Francuski prvoligaš Dižon ponudio je 300.000 evra za dvojicu fudbalera Krupe Elvira Koljića i Ajdina Redžića. "Plus 100.000 evra ukoliko ekipa izbori opstanak, kao i dodatnih 20 odsto od narednog transfera", kaže Dragomir Ilić za MONDO.

 Dižon ponudio 300.000 evra za dvojicu igrača FK Krupa Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

U klub iz banjalučkog predgrađa stigla je ozbiljna ponuda iz Francuske za dvojac Koljić-Redžić teška 300.000 evra, koju će rukovodstvo Krupe razmotriti i donijeti konačnu odluku.

Napadač Koljić je inače prvi strijelac tima sa osam golova, dok je Redžić vezista i jedan od najstandardnijih igrača u jesenjem dijelu sezone - odigrao je 16 mečeva i postigao jedan pogodak.

Osim ovih, konkretna ponuda stigla je i za Aleksandra Vukotića i to, kako su prenijeli banjalučki mediji, vjerovatno iz bugarskog CSKA iz Sofije ili od nekih turskih klubova.

Jedan od čelnih ljudi Krupe Dragomir Ilić u izjavi za MONDO je naglasio da je ponuda Dižona vrijednija od 300.000 evra s obzirom da postoje i još neki detalji.

"U pitanju je dodatnih 100.000 evra ukoliko ekipa izbori opstanak u ligi, kao i dodatnih 20 odsto od narednog transfera naših fudbalera", rekao je popularni Buco našem portalu i precizirao da još nije donesena konačna odluka.

Njegov brat koji je takođe čelnik ekipe iz Krupe na Vrbasu Draško Ilić izjavio je da će sve ponude biti ozbiljno razmotrene u saradnji sa trenerom Slobodanom Starčevićem i da će eventualna pojačanja zavisiti od odlazaka.

"Interes je da prodajemo igrače, želimo da se to desi i zbog njih samih i zbog onih koji će sutra doći u Krupu. Siguran sam da nećemo ništa uraditi da oslabimo klub jer je cilj da zadržimo poziciju u gornjem dijelu tabele", rekao je Ilić, a prenio "Glas Srpske".

Krupa je jesenji dio sezone završila na četvrtom mjestu na tabeli sa 30 bodova, osam manje od lidera Zrinjskog iz Mostara.


Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

BL

Pljacka BL sporta,uzeo ih dzabe od Borca kojeg je uzgred unistio,sad ih prodaje za 300 000e

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC