• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Partizan stigao Kamerunac koji voli sneg

Autor mondo.rs

Novajlija u Partizanu, napadač Leandre Tavamba se priključio ekipi. Kaže da mu ne smeta zima. "Ako mene pitate, napolju je sada prelepo! Nema vejavice, sneg je prestao i baš je lepo", izjavio po dolasku u "Zemunelo".



Još pre dva meseca Partizan je angažovao prvog novog igrača u zimskom prelaznom roku. Neuobičajeno, ne samo za ovdašnje fudbalske prilike, već uopšte.

Reč je o 26-godišnjem napadaču Leandre Tavambi, koji je zbog snežnih neprilika, kasnio na početak priprema svog novog kluba. Bio je "zarobljen" u Istanbulu, iz kojeg danima nije mogao da krene za Beograd zbog snežnog nevremena.

Tavamba je danas došao u Beograd i odmah stigao u Sportski centar "Teleoptik" u Zemunu. Popodne će imati i prvi trening sa novim saigračima.

"Svi koji su me dočekali su bili izuzetno ljubazni i prijatni i nadam se da će tako biti ubuduće. Ovaj trening-centar je prelep. Uspeo sam da odmorim dvadesetak minuta i sada idem na uobičajne preglede. Još nisam dobio cimera, ali sam čuo da su momci super, da svi govore engleski, tako da problema nema", izjavio je Tavamba za klupski sajt.

Zanimljivo, kaže da mu hladno vreme ne smeta.

"Ništa novo za mene s obzirom na to da sam igrao u Slovačkoj. Ako mene pitate, napolju je sada prelepo! Nema vejavice, sneg je prestao i baš je lepo", kaže Kamerunac, koji je potpisao ugovor na tri godine, a nosiće, zanimljivo, dres sa brojem 3.

Tavamba je, inače, sedmi špic u pogonu ekipe Marka Nikolića (uz Tavambu tu su: Uroš Đurđević, Valeri Božinov, Nikola Đurđić, Dušan Vklahović, a priključeni su i Đorđe Jovanović i Sava Petrov).

Prema rečima sportskog direktora Ivice Ilieva "projektovano" je da Tavamba sa Urošem Đurđevićem čini startni napadački tandem u nastavku sezone.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC