• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neće on nigde!

Autor mondo.rs

Iako ga već treću zimu sele iz Čelsija, ostaje.

Menadžer fudbalera Čelsija Antonio Konte rekao je danas da nema nameru da pusti Džona Terija da ode, uprkos spekulacijama da bi kapiten mogao da ode na pozajmicu u zimskom prelaznom roku.

Teri nema sigurno mesto u prvom timu pored Davida Luiza, Garija Kejhila i Sesara Aspilikuete. On je ove sezone igrao samo pet prvenstvenih utakmica, a bio je prvotimac u utakmici protiv Piterboroa prošlog vikenda u FA kupu, kada je isključen.

Britanski mediji spekulisali su da bi 36-godišnji Teri mogao da ode na pozajmicu u Bornmut, što je trener te ekipe Edi Hau negirao.

Konte ne namerava da pusti Terija da ode sa Stamford Bridža.

"Džon je važan igrač u našem timu, za ekipu, za mene. Njegov rad na terenu, u svlačionici i van nje je fantastičan. To pokazuje da je odličan igrač ali i veliki čovek i za mene je sjajno što imam takvu osobu da mi pomogne u prvoj sezoni u klubu. Zbog toga Džon ostaje kod nas, on je naš igrač, on je u mojoj ekipi", rekao je Konte, preneli su britanski mediji.

"Kada vidim situaciju koju želim i kada vidim da zaslužuje da igra, on će igrati. On je zaista važan igrač za mene", dodao je italijanski trener.

Posle 20 kola u Premijer ligi Čelsi je prvi na tabeli sa 49 bodova. Londonski klub će u subotu igrati na gostovanju protiv šampiona Engleske Lestera, koji zauzima 15. mesto na tabeli sa 21 bodom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC