• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Staridž: Najbolji sam napadač Liverpula!

Autor mondo.rs

"Boli me kada nisam u timu, ali to je deo fudbala, svaki igrač je morao da se suoči sa stvarima sa kojima se ja sada suočavam", poručuje reprezentativac Engleske.

Danijel Staridž je govorio za "Skaj Sports" bez dlake na jeziku. Reprezentativac Engleske rekao je da sebe smatra najboljim napadačem Liverpula, ali i da poštuje odluku trenera Jirgena Klopa kada odluči da ga ne uvrsti u startnu postavu.

Staridž je prethodnih godina često imao probleme sa povredama, a ove sezone je odigrao tek 16 utakmica u svim takmičenjima, postigao je dva gola i imao jednu asistenciju.

Prvi strelac ekipe je Sadio Mane sa devet golova u Premijer ligi i četiri asistencije, Adam Lalana postigao je sedam, a Roberto Firmino šest golova.

Uprkos maloj minutaži, Staridž je rekao da je srećan na Enfildu i da bi voleo da osvoji Premijer ligu, FA kup i Ligu šampiona, koje je prethodno osvojio sa Čelsijem.

"Boli me kada nisam u timu, ali to je deo fudbala, svaki igrač je morao da se suoči sa stvarima sa kojima se ja sada suočavam. Nije vreme za odustajanje, moram da se borim, pokažem karakter, prikažem najbolje na terenu, ali i dam sve od sebe kada nisam na terenu. Onda, kada uđeš u igru, moraš da daš sve od sebe. Verujem da sam najbolji napadač Liverpula", istakao je Staridž.

On je dodao da poštuje odluke trenera.

"Trener bira tim, pa kada u nekom trenutku misli da nisam najbolji napadač, to je njegova odluka. Moram to da prihvatim, ne mogu da budem uznemiren zbog toga. Ja sam ambiciozan igrač, ambiciozna osoba. Želim da budem najbolji, želim da me pamte kao najboljeg napadača i da pomognem ekipi da osvaja trofeje. Osim osvajanja trofeja, što nismo uradili poslednje četiri godine otkako sam ovde, igrao sam dobro", naveo je Staridž.

Fudbaleri Liverpula u nedelju od 17 časova igraju veliki derbi protiv Mančester junajeda na Old Trafordu.

To će biti njihov 50. duel u Premijer ligi, Mančester junajted je do sada pobedio 27 puta, Liverpul je devet puta bio bolji, dok je 13 utakmica završeno nerešenim rezultatom.

Liverpul je izgubio 11 od poslednjih 14 prvenstvenih utakmica na Old Trafordu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC