• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leo je stigao, Nikola nije, spominje se Milan!

Autor mondo.rs

Brazilac završio produženi odmor, stigao u Beograd i počinje pripreme. U sredu na testovima, u četvratak na putu za Sloveniju. I Partizan, navodno, hoće Milana Milanovića.

 Leonardo je stigao FK Partizan Izvor: MN PRESS

Za sve navijače Partizana koji su strepeli da li će se Leonardo vratiti u Beograd, informacija je sledeća - stigao je!

Najbolji strelac Partizana doputovao je sa produženog odmora iz Brazila i priključio se ekipi. Leonardo će u sredu obaviti testove i medicinske preglede, koju su ostali igrači završili prva dva dana priprema, i 19. januara sa crno-belima krenuti na prvi deo zimskih priprema u Sloveniju.

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je novinarima na prozivci pre osam dana da očekuje da Brazilac dođe u Beograd pred polazak u Portorož.

Dogovor je ispoštovan i obe strane sada mogu da nastave sa pripremama, a ove će Brazilcu biti prve koje će imati sa "parnim valjkom". Leonardo je prošlog leta stigao u Partizana, kada je sezona već bila počela, a pripreme završene. I pored toga uspeo je da bude jedan od najboljih igrača Partizana u jesenjem delu sezone i da postigne najviše golova. Kuriozitet je da ni drugi strelac tima, Uroš Đurđević, nije bio na letnjim pripremama.

Partizan 19. januara putuje u Portorož, a u sredu će (od 11 sati) imati prvi test meč protiv BSK-a iz Borče.

Još uvek po crno-bele nema pozitivnih informacija oko transfera Nikole Vujadinovića iz Kine u Partizan, što znači da je pozicija štopera i dalje upražnjena posle odlaska Gregora Balažica.

Prethodnih dana kao opcija se spominjao i Marko Simić, a najnovije ime na listi želja sportskog sektora je, prema saznanjima MONDA, Milan Milanović.

Dvadesetpetogodišnji štoper ponikao je u Zemunu, ali je igrao i za mlađe kategorije Crvene zvezde (navodno i Zvezda ga želi). U seniorskoj konkurenciji nije nastupao u Srbiji, već je krenuo od moskovske Lokomotive, Palerma, Sijene, Vićence i Askolija. U poslednja tri navedena kluba bio je na pozajmicama.

Milanović je rođen u Kosovskoj Mitrovici i do 2011. bio je član svih mlađih selekcija Srbije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC