• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi u Kinu, a Samir nazad u Evropu - u Dinamo

Autor mondo.rs

Brazilac sa hrvatskim pasošem ponovo je član tima sa Maksimira.

Iz jednog u drugi kineski klub, pa u Dinamo!

U prelaznom roku u kojem se Kinezi "gađaju novčanicama" da bi doveli igrače iz Evrope i Južne Amerike, do skoro najplaćeniji hrvatski fudbaler Samir (29) vraća se iz Azije u Zagreb.

Prošle zime, Brazilac sa hrvatskim dokumentima otišao je iz Hetafea u Kinu, gde je potpisao trogodišnji ugovor sa Đijangsu Suningom, koji ga je prošlog leta pozajmio Hančžu Grintaunu.

Pozajmica je šest meseci kasnije istekla, ugovor je raskinut, pa se Samir vratio u klub za koji je igrao od 2007. do 2014. i u kojem je postao i reprezentativac Hrvatske.

"Osećam veliko veselje i ponos što ću ponovno nositi dres Dinama, kluba u kojem sam proveo najlepše dane karijere. Veselim se povratku u Maksimir i novim izazovima koji me čekaju", rekao je Samir, koji će već u subotu sa saigračima otići na pripreme u Tursku.

Njegov doskorašnji klub - Đijangsu Suning, sada ima petoricu internacionalaca, među kojima su bivši ofanzivac Čelsija Ramireš, nekadašnja "desetka" Šahtjora Aleks Tekšeira i kolumbijski napadač Rožer Martinez.

Sa Samirom u timu, Dinamo će u drugom delu sezone pokušati da odbrani titulu u borbi sa prvoplasiranom Rijekom, za kojom trenutno zaostaje šest bodova. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC