• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Radnika: Zima nam ne smeta

Autor mondo.ba

Fudbaleri Radnika deset dana se pripremaju za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH.

 Fk Radnik pripreme Izvor: MONDO/Samir Cacan

Fudbaleri Radnika već deset dana se pripremaju za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH.

Iz Radnika poručuju kako se ne obaziru previše na teške vremenske uslove, koji vladaju proteklih dana.

" Klub čini sve što je u mogućnosti da nam obezbijedi normalne uslove za rad. Treninge snage i izdržljivosti izvodimo na Gradskom stadionu, dok nam je za tehničko-taktičke treninge na raspolaganju teren sa vještačkom travom u Etno-selu Stanišić, ali je i on prethodna dva-tri dana većim dijelom bio prekriven snijegom. Tokom zimske pauze klub je u okviru stadiona opremio mini teretanu, tako da određene dijelove trenažnog postupka izvodimo i tu", kaže  trener Radnika Nebojša Milošević.

Šef stručnog štaba Bijeljinaca je uglavnom zadovoljan fizičkom spremom sa kojom su prvotimci došli na okupljanje.

" Većina fudbalera je ispoštovala program koji im je pripremljen po završetku jesenjeg dijela prvenstva, pa su na prozivku došli u očekivanom fizičkom stanju. Mnogo važnije za mene je to što su svi igrači, osim Srećkovića i na duže odsutnog Martinovića, u trenažnom procesu. Povrede su zacijelili Kojić i Krsmanović, oni malo kaskaju sa fizičkom spremom zbog prirode povreda iz kojih su izašli, ali će biti spremni za početak prvenstva. Srećković je imao problema sa leđima, trenutno završava terapije, pa ga sledeće sedmice očekujem na treninzima".

Radnik u proljećni dio prvenstva ulazi jači za Ademovića, Stojanovića, Franića, Bradonjića i Živanovića, a klub traga za još jednim pojačanjem za sredinu terena.

Iz Radnika su otišli Jakovljević i Fačić, a  slobodu u izboru nove sredine imaju Simeunović i Čelebić, dok će A. Beširović i Barjektarević najvjerovatnije na pozajmicu.

" Za nove igrače je nabitnije da se brzo uklope u novu sredinu. Ademović je već nastupao u Premijer ligi, Stojanović je imao vremena da se upozna sa klubom i igračima, a Franić je za ova tri-četiri dana koliko je sa nama pokazao veliku želju da što prije postane dio tima. Bradonjić i Živanović su mladi momci koji svakako imaju kvalitet da nose dres Radnika, jer inače ne bi bili ovdje. Radnik se u prvom dijelu sezone isticao timskim duhom i odličnom atmosferom među igračima i cilj nam je da tako i ostane", kaže strateg Bijeljinaca.

Radnik će prvu pripremnu utakmicu igrati u Banovićima protiv domaće Budućnosti 28. januara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC