• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović: Šta vi hoćete od nas?

Autor mondo.rs

Srpski stručnjak na klupi Torina Siniša Mihajlović vrlo neraspoložen na konferenciji za medije pred meč sa Bolonjom. Optužio novinare da isuviše kritikuju njegove igrače.


Siniša Mihajlović nas je navikao na nervozu i "jake" izjave.

Srpski stručnjak na klupi Torina "rekorder" je po broju isključenja u "ligama petice", a burno je podneo remi svojih "bikova" protiv nekadašnjeg kluba Milana, što su najbolje osetili jedan redar i reklama.

Između mečeva sa Milanom i Bolonjom nije se smirio, pa je "rafal" nastavio i na konferenciji za medije uoči duela koji se igra u nedelju od 15 časova.

Miha je vrlo razočaran kako se mediji ophode prema njegovom timu, odnosno igračima...

"Jago Falke nije igrao godinu dana i kod nas je odličan. Adem Ljajić nikada nije bio konstantan, ali će ove sezone postići dvocifren broj golova. Pitate me za Iturbea, pa nije da smo doveli Mesija ili Ronalda, a vi ga 'razapinjete' posle jedne utakmice. Dajte mu vremena, pusite ga na miru!", stao je u zaštitu svojih fudbalera Siniša Mihajlović.

Priznaje da je sam "podigao očekivanja" u ovoj sezoni kako bi od svojih igrača izvukao maksimum, ali da moraju biti realni i priznati da su mnogi timovi jači od njih u ovom trenutku.

"Ono što smo uradili sa novim trenerom, novim igračima u novom sistemu se ne shvata dovoljno ozbiljno. Naš cilj je da poštujemo dres, tradiciju kluba i da zabavimo navijače", podvukao je on.

Razlog kritika njegovih igrača u italijanskim medijima je ispuštena pobeda protiv Milana...


"Prvi smo mi ljuti i razočarani što smo izgubili bodove, ali moramo biti realni; jeste, ja sam 'podigao lestvicu' kako bi moje igrače naterao da budu ambiciozni i da teže ostvarivanju viših ciljeva kako bi napredovali. Možete da tražite od tima da ide iznad očekivanja, ali ne možete da se ljutite ako se to ne desi", objasnio je Siniša Mihajlović.

Torino se nalazi na devetom mestu tabele Kalča sa 30 bodova.

"Možete kritikovati ako naš pristup ne valja - ali, to nije slučaj sa nama. Imamo dobru sezonu, postavili smo klupski rekord po broju bodova; imamo 21 osvojen bod na domaćem terenu, a da se utakmice završavaju bili bismo na vrhu tabele...", dodao je Mihajlović na kraju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC