• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meleg za MONDO: Braunšvajg? Nema nijedne ponude

Autor mondo.rs

Kapiten Vojvodine Dejan Meleg još jednom ponovio da razmišlja samo o timu sa "Karađorđa".

 Meleg za MONDO: Braunšvajg? Nema nijedne ponude Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Vojvodine krenuli su u nedelju ujutro na drugi deo priprema u Budvu, ali u autobusu, neočekivano, nije bilo mesta za kapitena novosadske ekipe Dejana Melega.

U medijima se pojavila informacija da je ostao u Novom Sadu kako bi dogovorio detalje ugovora sa liderom "Cvajte" Braunšvajgom, pominju se i još neki drugi zainteresovani timovi iz Holandije i Nemačke, ali on u razgovoru za MONDO kaže da nema ponuda.

"Predsednik Nadzornog odbora gospodin Dragoslav Vuković mi je saopštio da neću putovati sa timom na pripreme. Što se tiče Braunšvajga – ponuda nije ni došla u klub tako da ne mogu ni da pričam o tome kada ne postoji...", kazao je Meleg.

Kapiten "stare dame" je u prethodnoj polusezoni bio jedan od najvažnijih igrača i u 27 nastupa u svim takmičenjima zabeležio je 9 golova i 5 asistencija.

"Jako mi je žao što ne mogu da idem na pripreme sa svojom ekipom na čelu sa Draganom Ivanovićem, ali moram da budem profesionalac i ispunjavam svoje obaveze maksimalno", rekao je on i dodao da ostaje u Novom Sadu gde će trenirati sa kondicionim trenerom Jankovićem.


Više puta je ponovio da mu je želja da ostane u Vojvodini, sa kojom želi da osvoji bar jedan trofej, a da bi nakon toga želeo da se ponovo oproba u inostranstvu.

"Razmišljam samo o Vojvodini. Trenutno nema nijedne ponude", istakao je Meleg kojem je ovo drugi "mandat" na "Karađorđu".

Trener Dragan Ivanović se odlučio da na drugi deo priprema u Crnu Goru povede 26 fudbalera, a među njima ima i igrača iz omladinske škole, kao i pojedinih iz Proletera, koji je filijala Vojvodine. Tu su takođe i dvojica fudbalera koji su na probi.

Ovo je kompletan spisak:

Golmani: Marko Kordić, Nikola Perić i Emil Rockov.

Defanzivci: Ivan Lakićević, Nikola Antić, Bogdan Planić, Darko Puškarić, Dženan Bureković, Aleksandar Andrejević, Filip Babić i Milan Lazarević.

Vezni fudbaleri: Marko Đurišić, Dušan Jovančić, Marko Vukasović, Darko Jović, Srđan Šćepanović, Lazar Zličić, Uroš Stamenić, Srđan Babić, Filip Malbašić, Filip Knežević, Mihajlo Nešković, kao i Brajan Iloski i Milan Spremo (na probi).

Napad: Strahinja Krstevski i Nikola Trujić.

Opravdano su odsutni Aleksandar Paločević i Vladimir Kovačević, koji su sa reprezentacijom u SAD, dok se ne računa na Miloša Trifunovića, Nikolu Aksentijevića i Nenada Gavrića. Ekipu su već napustili Dušan Mićić, Nikola Ašćerić i Novica Maksimović.

Povratak iz Crne Gore, u kojoj bi trebalo da odigraju pet mečeva, očekuje se 4. februara.

(Milutin Vujičić - MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC