• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đovinko: Nisam hteo u Barsu

Autor mondo.rs

Italijanski fudbaler Sebastijan Đovinko objasnio je zašto je odbio ponudu katalonskog giganta i da ozbiljno razmišlja o nastavku karijere u Kini.

Sebastijan Đovinko je odbio slavnu Barsu.

Iako je katalonski klub san gotovo svakog igrača, omaleni napadač objasnio je da je svestan da bi tamo igrao sporednu ulogu.

"Nisam želeo da skupljam lopte u Barseloni. Pored njih trojice ne bih uopšte mogao da igram. Nejmar, Mesi i Suarez čak i sa jednom nogom prave razliku na terenu i moj prelazak tamo ne bi imao smisla", iskren je popularni "Atomski mrav".

Grač Toronta je izrazio spremnost da prihvati bogatu ponudu iz Kine. Mediji na Apeninima saznali su da kineski Tjanđin Kvanžan, koji sa klupe vodi Italijan Fabio Kanavaro, nudi Đovinku 12 miliona evra po sezoni u naredne četiri godine, što ga je po svemu sudeći zadovoljilo.

"Transfer tržište u Kini je veoma zanimljivo. Čuo sam da postoji interesovanje, pričam sa ljudima iz Toronta i videćemo šta će se desiti. Menadžer mi je preneo da postoji ponuda, ali ne i kog kluba", rekao je Đovinko za "Skaj Italija".

Đovinko je osvežio karijeru u MLS ligi od odlaska iz Juventusa pre dve godine, bio je čak i MVP finala 2015. godine, a ukupno je u SAD postigao 45 golova na 72 utakmice.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC