• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan NE pregovara sa Portugalcem

Autor mondo.rs

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev za MONDO demantovao informaciju da je klub u pregovorima sa bivšim reprezentativcem Portugala Gonsalom Brandaom.



Tokom dana pojavila se informacija da se Partizan, posle neuspelog dovođenja Nikole Vujadinovića, okrenuo drugoj opciji na poziciji štopera.

Telegraf je objavio da je Partizan "u ozbiljnim pregovorima sa bivšim reprezentativcem Portugala, a sada kapitenom Belenenseša" Brandaom (30), čija je cena oko 1,5 milion evra.

Ovaj portal je dodao da je "Partizan želeo Brandaa i na leto 2015. godine".

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev za MONDO je demantovao ovu informaciju.

"Ne", kratko je rekao Iliev kada smo ga pitali da li je ovo tačno.

Iliev je za TV Partizan rekao da "ako se tokom februara nešto vanserijski pojavi, podvlačim ne samo za 4 naredna meseca, već i za budući period, možemo da uđemo u realizaciju".

"Sa postojećim kadrom, što se tiče defanzive, mi smo pokriveni", dodao je Iliev i nastavio:

"I Nemanja Miletić može da igra na poziciji štopera i to sa podjednakim uspehom, kao na poziciji beka. Postoji mogućnost da ga isprobamo, a on je pre dolaska u Partizan najviše vremena proveo baš na poziciji centralnog defanzivca. Sada imamo četvoricu štopera - Ostojića, Milenkovića, Ćirkovića i Strahinju Bošnjaka, koji ima potencijal Matije Nastasića i on je iznad svih očekivanja s obzirom na to da ima samo 17 godina. Možda ne sad, ali vrlo brzo, biće naslednik ili partner Milenkovića", rekao je Iliev.

On je rekao da je Partizan "na svim pozicijama izuzetno pokriven", ali je dodao i da su "svi zamenljivi", podvukavši još jednom: "Leonardo i Everton ostaju, da me ne shvatite pogrešno".

Što se tiče "grešnika" Sedrika Gogue, on još ne može da potraži drugi klub, jer ga je Partizan tužio s obzirom na to da je jednostrano raskinuo ugovor sa Partizanom.

Iliev demantuje da je obeštećenje za njega samo 500.000 evra kako je to poteklo iz Kazahstana, gde je na probi u Aktobeu.

"Mi smo na sudu pred FIFA i po svim parametrima mi smo u prednosti", dodao je Iliev.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC