• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božinov ne ide na Kipar!

Autor mondo.rs

Partizan odlučio da Valerija Božinova ne vodi na završni deo priprema. Očigledno da je rastanak Bugarina i crno-belih blizu.

 Božinov ne ide na Kipar! Izvor: MN PRESS

Rastanak Valerija Božinova i Partizana se primakao...

Bugarski napadač nije na spisku putnika za Kipar, gde će Partizan od ponedeljka boraviti u sklopu završnog dela zimskih priprema. Trener Marko Nikolić i sportski direktor Ivica Iliev odlučili su posle priprema u Sloveniji da iskusnog napadača ostave u Beogradu, s nadom da bi mogao da pronađe novi klub i "parnom valjku" donese kakvu-takvu finansijsku korist, s obzirm na to da mu ugovor ističe u junu ove godine.

 Ova odluka nije iznenađenje, jer je i sam Božinov najavio rastanak porukom na Instagramu pre nekoliko dana.

"Šefe, hvala za sve", napisao je Bugarin ispod fotografije na kojoj je zajedno sa trenerom Nikolićem.

I trener Partizana bio je prilično konkretan: "Božinovu ističe ugovor i ovo je zadnji momenat za njega i za klub da se pozitivne stvari u finansijskom smislu dese. Konkurencija u napadu je izuzetna i svi zajedno smo se složili da je najbolji momenat da ode", rekao je pre nekoliko dana mladi stručnjak.

Božinov je u Partizan stigao u junu 2015. i ugovor mu važi do leta 2017. Inače, ovo je i poslednja šansa za crno-bele da zarade novac na transferu nekadašnjeg napadača brojnih evropskih klubova, između ostalih i Juventusa, Mančester sitija, Fiorentine, Sportinga...

Partizan u ovom trenutku najjaču konkurenciju ima upravo na poziciji napadača, gde pored Leandrea Tavambe i Uroša Đurđevića konkurišu još učenici Partizanove škole Đorđe Jovanović, Dušan Vlahović i Sava Petrov, koji je u Portorožu nagovestio potencijal. Na Kipar će putovati i Vladimir Đilas, iskusni špic koga je stručni štab iznenada prekomandovao iz Teleoptika u prvi tim Partizana.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC