• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Praga u Bijeljinu

Autor mondo.ba

FK Radnik angažovao pojačanje iz praške Sparte.

  Aleksandar Kitanović novi je fudbaler Radnika iz Bijeljine. Ovaj fudbaler, koji igra na poziciji krila  u ekipu iz Bijeljine stigao je iz praške Sparte.

"  U Radnik sam došao zahvaljujući mom velikom prijatelju Nebojši Đekanoviću i upravi kluba sa kojom smo imali zajednički sastanak na kom je vrlo brzo došlo do dogovora o saradnji. Bilo je ponuda i drugih bh. klubova, trenutno bolje plasiranih na tabeli od Radnika, ali razgovor sa predsjednikom Krstajićem i njegovim saradnicima me definitivno svrstao u redove Plavih", rekao je Kitanović za oficijelni portal FK Radnik.

Kitanović je u redove Sparte došao nakon sjajnih partija u dresu Proletera iz Teslića. Sa Radnikom je potpisao na tri godine.

" U Pragu sam proveo tri i po godine. Nažalost, nisam odigrao zvaničnu utakmicu za A-tim, iako sam cijelu sezonu 2015/16 trenirao sa njima. U Sparti je bila velika konkurencija uzevši u obzir da u tom klubu igra 6-7 reprezentativaca Češke Republike i ta činjenica je otežala moj put ka A-timu. Sve vrijeme sam standardno nastupao u drugom timu Sparte, osim u poslednjoj polusezoni u kojoj sam otprilike odigrao polovinu prvenstvenih duela", rekao je Kitanović, koji je rođen 1995. godine. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC