• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Purović u Spartaku, došao i napadač Dinamo Zagreba

Autor mondo.rs

Nekoliko novih imena u timu Subotičana...

 Purović u Spartaku, došao i napadač Dinamo Zagreba Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Spartak iz Subotice ima ambiciju da na proleće zadrži mesto koje vodi u plej-of, a zatim i da pokuša da se domogne kvalifikacija za Ligu Evrope.

Rukovodstvo kluba zato ove zime aktivno radi na jačanju tima, ali i da nadomesti odlaske. Nemanja Milić je postao član Crvene zvezde, dok za Ognjena Mudrinskog vlada veliko intersovanje i velika je mogućnost da uskoro napusti Spartak, pa su zato neophodna nova imena u napadu.

MONDO saznaje da su Subotičani već angažovali talentovanog 19-godišnjaka Emila Abaza iz zagrebačkog Dinama i 24-godišnjeg Nemanju Nikolića iz Aktobea, a blizu je i dogovor sa bivšim napadačem Crvene zvezde, 31-godišnjim Milanom Purovićem. Podsetimo, iz redova srpskog šampiona na pozajmicu do kraja sezone stigao je krilni fudbaler, Vladimir Jovović.

Abaz je prošao kroz omladinsku školu Anderlehta, a prvi deo sezone je igrao za drugi tim "modrih". Omladinski je reprezentativac Makedonije, ali ima i belgijski pasoš.

Nikolić je 2013. prešao iz Grblja u Rostov, ali se nije naigrao u Rusiji, pa je prošlog leta otišao u kazahstanski Aktobe, gde takođe nije imao zapaženu minutažu.

Što se tiče Purovića, on je po odlasku iz Crvene zvezde u Sporting Lisabon 2007. godine često menjao klubove, a u Suboticu dolazi iz Malezije.

Kada su u pitanju odlasci, u Spartaku demantuju da će Savo Pavićević put Čačka, u redove Borca, dok je Daniel Farkaš potpisao za mađarski Mezokevežd. Promena će biti i među stativama, pošto je Nikola Mirković sporazumno raskinuo ugovor.

Na spisku trenera Andreja Černišova među igračima koje je poveo na Ohrid nalaze se:
Jović, Dokić, Ostojić, Stojković, Gajić, Bašanović, Ćalasan, Radovanović, Kerkez, Pavićević, Tomović, Anđić, Kovačević, Torbica, Glavčić, Krmar, Pantić, Medić, Mudrinski, Nikolić, Savković, Ivanović, Abaz, Stamenković, Đokić, Petrović, Purović, dok će se Jovović uskoro pridružiti novim saigračima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC