• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović ide u Zenit!

Autor mondo.rs

Srpski veteran u ponedeljak je "prelomio" i najverovatnije će nastaviti karijeru u Rusiji, tvrdi "Skaj sports".

Branislav Ivanović u naredna 24 sata će postati fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga, nakon što sa jednim od najvećih ruskih klubova usaglasi lične uslove, objavio je "Skaj sports".

Reprezentativac Srbije tako će posle devet godina otići sa Stamford Bridža i vratiti se u Rusiju, s obzirom na to da je u Čelsi došao iz moskovske Lokomotive. Pre toga je igrao za OFK Beograd i Srem.

Banetov ugovor sa "plavcima" ističe u junu, ali je menadžer Čelsija Antonio Konte naglasio da mu klub neće stajati na putu.

"Dao je mnogo Čelsiju, osvojio pregršt trofeja, ali želi još da igra na vrhunskom nivou. To moramo da poštujemo, posebno kada je reč o legendi kluba", rekao je Konte na konferenciji za medije uoči gostovanja Liverpulu.

Italijanski stručnjak izostavio je Ivanovića iz startne postave prilikom prelaska na formaciju 3-4-3 u oktobru, što je bio i početak duge serije pobeda.

"Ako ne igraš mnogo, normalno je da razmišljaš o prelasku u drugi klub. Biće mi žao da vidim Ivanovića kako napušta Čelsi", zaključio je Konte.

Prema ranijem pisanju ostrvskih medija, Ivanovićeva želja je bila da ostane u Premijer ligi, ali odatle nije bilo adekvatnih ponuda, iako se spekulisalo transferom u Vest Bromvič Albion i Everton.

Uskoro 33-godišnji Srbin u subotu je u meču FA kupa protiv Brentforda postigao jedan gol i izborio penal. Na kraju, ipak, lep oproštaj od publike i kluba sa kojim je osvojio devet trofeja, a najvažniji su Liga šampiona 2012, Liga Evrope 2013. (njegovim golom protiv Benfike, u sudijskoj nadoknadi vremena) i dve titule prvaka Engleske.

U Zenitu će ga trenirati legendarni Rumun Mirčea Lučesku, a prethodnih dana su ruski mediji pisali o ugovoru na dve i po godine, vrednom pet miliona evra po sezoni.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC