• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oskar: Nisam otišao u Kinu zbog novca...

Autor mondo.rs

Bivši igrač Čelsija kaže da je izabrao Šangaj i zbog nekih drugih stvari.

Fudbaler ekipe Šangaj SIPG Oskar rekao je da u taj kineski klub nije prešao samo zbog novca, već zato što je želeo veću minutažu i utakmice, kako bi se izborio za povratak i ustalio u reprezentaciji Brazila.

Oskar je ove sezone odigrao samo pet prvenstvenih utakmica za Čelsi, zbog čega je za transfer vredan 60 miliona funti prešao u Šangaj.

Iako 25-godišnji fudbaler priznaje da je nedeljna plata od 400.000 funti bila važan faktor, rekao je da je želeo veću minutažu.

"Prošle godine sam imao ponudu iz Kine, ali nisam želeo da razgovaram o tome. Sada sam saslušao šta imaju da ponude, a taj projekat zvuči savršeno. U svakom novom razgovoru imali su atraktivniju ponudu. Finansije su mi bile važne, ali nije sve u novcu. Nisam sam, tu su supruga i deca i mora biti lepo u Šangaju. Nisam igrao mnogo u Čelsiju i kada sam čuo da su iz Šangaja zaintersovani, bio sam srećan", rekao je Oskar za magazin 4-4-2.

Oskar je karijeru počeo Sao Paolu, igrao je za Internasional, a 2012. godine prešao je u Čelsi. On je sa tm klubom osvojio tri trofeja - Ligu Evrope, Premijer ligu i Liga kup.

"Bilo mi je veoma teško da odem. Igrao sam tamo skoro pet godina i doživeo mnogo lepih trenutaka sa klubom. Poštujem ekipu i navijače. Trener Antonio Konte je dobar momak. Poštovao je moju odluku i razumeo da želim više da igram. Kada je došao u Čelsi rekao sam mu da su neki klubovi zainteresovani za mene. On je rekao da sam deo njegovih planova i odlučio sam da ostanem, ali stvari se menjaju", rekao je Oskar.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC