• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džon Teri: Super ako ne budem više igrao

Autor mondo.rs

Dugogodišnji kapiten Čelsija zadovoljan iako ne igra.

Fudbaler Čelsija Džon Teri rekao je da mu neće smetati ako ne odigra ijednu utakmicu do kraja sezone, ukoliko bi to garantovalo uspehe i trofeje londonskom klubu.

Dugogodišnji kapiten "plavaca" skoro da ne igra ove sezone kod trenera Antonija Kontea i njegove promene sistema na 3-4-3. On je u avgustu bio tri puta u prvom timu i jednom u septembru, a jednom je u igru ušao sa klupe, u novembru protiv Evertona. Prednost imaju defanzivci Gari Kejhil, David Luiz i Sesar Aspilikueta.

Čelsi je prvi na tabeli Premijer lige i plasirao se u peto kolo FA kupa.

"Prvo i najvažnije - ekipa 'leti', igra neverovatno. Ponekad ne možeš ništa da uradiš. Počeo sam prve četiri utakmice u sezoni i povredio sam se. Izgubili smo na domaćem terenu protiv Liverpula i Arsenala, a trener me je pitao kada se vraćam na teren. Od tada smo 13 utakmica neporaženi, oporavio sam se, ali ne mogu da uđem u prvi tim. Igraču je teško da to prihvati, ali prihvati", rekao je Teri za "BT Sport".

On je dodao da je Konte od početka bio iskren, pošto mu je rekao da se neće vratiti u tim koji već igra dobro.


"Iskren sam kada kažem da se zaista nadam da neću više igrati ove sezone, jer bi to značilo da je ekipa nastavila sa pobedama. Da li to možete da čujete od igrača koji je pet godina u klubu? Mislim da ne. Da li to možeteda čujete od igrača koji igra, ali se žali svake nedelje? Ja se nijednom nisam požalio. Treniram neverovatno, moraš da radiš na pravi način zbog ljubavi i poštovanja prema klubu i zbog toga kakav je klub bio prema tebi prethodnih godina", rekao je 36-godišnji Teri.

Iskusni štoper će na kraju sezone postati slobodan igrač, a najavio je da se u budućnosti nada poslu trenera.

"Volim klub i nadam se da ću se vratiti, za godinu, dve, ove godine, zaista ne znam. To je nešto što želim da radim, da budem ambasador kluba. Kada pomislim na Čelsi, mislim na Lampsa (Frenk Lampard), Eša (Ešli Kol) i Didijea (Drogba)", naveo je Teri.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC