• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha dovodi Milinković-Savića

Autor mondo.rs

Golman U-21 selekcije Srbije iduće sezone će konkurisati za mesto među stativama Torina. "Želela me je Benfika, ali možda neki drugi put", izjavio je Vanja.

 Miha dovodi Milinković-Savića Izvor: MN PRESS

Vanja Milinković-Savić još nije napunio 20 godina, a fudbalska "lična karta" mu je već solidno popunjena.

Prošao je mlađe selekcije Vojvodine, pa potpisao za Mančester junajted, koji je raskinuo ugovor nakon što nije uspeo da mu obezbedi radnu dozvolu. Tako je posle pozajmice u matičnom klubu (sezona 2014/15) bio šest meseci bez angažmana, da bi se prošle zime obreo u Lehiji iz Gdanjska.

Milinković-Savić vrlo brzo se ustalio u prvoj postavi poljskog prvoligaša, ali njegov agent Mateja Kežman sve vreme je tražio priliku da ga preseli u veći klub i kvalitetnije domaće prvenstvo.

Interesovali su se Ajaks i Benfika, portugalski klub je prema nekim informacijama obezbedio i pravo preče kupovine, ali je golman U-21 selekcije Srbije ipak dogovorio transfer u Torino, kod trenera Siniše Mihajlovića.

Italijanski mediji javljaju da je Vanja Milinković-Savić u ponedeljak prošao lekarske preglede u Italiji i potpisao petogodišnji ugovor, koji će stupiti na snagu predstojećeg leta.

Tada će isteći pozajmica Engleza Džoa Harta, člana Mančester sitija i Milinković-Savić imaće praktično otvoren put ka golu "bikova".

"Torino će i Lehiji i igraču platiti više nego što bi platila Benfika. Klubovi su mesecima bili u kontaktu, a i Vanja ima svoje razloge što je izabrao Torino", rekao je Kežman za portugalski "O Žogo".

Stariji brat Milinković-Savić, Sergej, sa uspehom nastupa za rimski Lacio.

"Čast mi je što je Benfika bila zainteresovana za mene. Možda neki drugi put", dodao je golman koji će 20. februara ugasiti 20 svećica na rođendanskoj torti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC