• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog Lazara MUK na "Old Trafordu", Gabrijel dobar!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Sitija vezali dve pobede bez primljenog gola. Posle Kristal Palasa, "potučen" i Vest Hem. Mančester junajted ponovo kiksnuo, a Lazar Marković umalo izbio i taj jedan bod iz džepa Žozea Murinja!

Odluka Pepa Gvardiole da na teren "Olimpijskog stadiona" u Londonu pošalje mladog Gabrijela Žesusa, a ne Serhija Aguera, nije bila "preteća" sama po sebi.

Međutim, ono što je uradio ovaj talentovani napadač, koji je ovog januara stigao na "Etihad", a to su gol i asistencija uz uopšte odličan nastup, ipak su preteći po Kuna koji je u drastičnom padu forme.

Osim Gabrijela, po gol su postigli i De Brujne, Silva i Ture, za bolan poraz Vest Hema - 0:4!

Dobra vest po Pepa Gvardiolu je i to što njegova ekipa drugu utakmicu zaredom nije primila gol, pošto su pre nekoliko dana savladali Kristal Palas (3:0) u FA Kupu, a na oba meča među stativama je stajao Vili Kabaljero koji je izgleda "istisnuo" očajnog Klaudija Brava iz startne postave.

"Čekićari" su igrali vrlo otvoreno, sa vrlo lošim izdanjem odbrambenih igrača, a golovi Sitija su dolazili posle individualnih grešaka nedoraslog protivnika.

Tri puta u poslednje tri nedelje sastali su se Mančester junajted i Hal, a nakon pobede po svaki od dva tima – došlo je vreme i za remi, što nikako ne odgovara "đavolima" koji jure vrh tabele.

MANČESTER JUNAJTED - HAL SITI 0:0! 

Velike šanse imali su Pol Pogba u prvom, kada je Jakupović sjajno intervenisao, odnosno Markus Rašford u drugom poluvremenu, kada je odlično "uštopovao" dugu loptu, ali potom očajno zahvatio i šutirao pored gola.

Najveća je bila u 75. minutu kada je Mata na drugoj stativi dočekao loptu Ibrahimovića, ali sa dva metra šutirao pravo u golmana Hala. Na sreću po sudije, jer je bio u ofsajdu.

Napadali su i napadali domaći, u svakom trenutku je delovalo da mogu da dođu do gola, a onda je jednu odličnu kontru istrčala ekipa Hal sitija...

Lazar Marković je stao na loptu, a onda iz mesta, pored Krisa Smolinga, raspalio po lopti i pogodio stativu Davida de Hee koji je samo pogledom ispratio kako se ona odbija i odlazi od gola!

Muk na "Old Trafordu"!


U nadoknadi je i Abel Ernandez imao "livadu" pred sobom i samog De Heu, ali je katastrofalno iskontrolisao loptu i omogući Anderu Ereri da ga sustigne.

Stouk i Everton su takođe remizirali (1:1), a Piter Krauč je postigao svoj 100. gol u Premijer ligi.

REZULTATI 23. KOLA:


Arsenal - Votford 1:2 (0:2)
/Ivobi 58 - Kabul 10, Dini 13/

Bornmut - Kristal Palas 0:2 (0:0)
/Den 47, Benteke 90+2/

Barnli - Lester 1:0 (0:0)
/Vouks 87/

Midlsbro - Vest Bromvič Albion 1:1 (1:1)
/Negredo 17p - Morison 6/

Sanderlend - Totenhem 0:0

Svonsi - Sautempton 2:1 (1:0)
/Mouson 38, Sigurdson 70 - Long 57/

Liverpul - Čelsi 1:1 (0:1)
/Vajnaldum 57 - Luiz 24/

u sredu:

Vest Hem - Mančester siti 0:4 (0:3)
/De Brujne 17, Silva 21, Žesus 39, Ture 67/

Mančester junajted - Hal (0:0)

Stouk - Everton 1:1 (1:1)
/Krauč 7 - Kolman 39/


TABELA: Čelsi 56, Totenhem 47, Arsenal 47, Liverpul 46, Mančester siti 46, Mančester junajted 42, Everton 37, VBA 33, Barnli 29, Stouk 29, Vest Hem 28, Sautempton 27, Votford 27, Bornmut 26, Midlsbro 21, Lester 21, Svonsi 21, Kristal Palas 19, Sanderlend 16, Hal 13.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC