• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Sudije neke vole, a mene...

Autor mondo.rs

Portugalac opet nije razočarao!

Još jedna "nula" Mančester junajteda ili što bi trener Žoze Murinjo rekao "déjà vu".

Junajted je na svom terenu odigrao mršavih 0:0 protiv Hala, koji je imao šansu za pobedu preko Lazara Markovića u finišu meča.

Murinju je zasmetalo ponašanje sudija tokom meča, rekavši da u Premijer ligi važe dvostruki standardi. Bio je kivan na sudije jer je smatrao da je Oumar Nijase dva puta izbegao crveni karton.

 "Ne smem da pričam mnogo, jer me kažnjavaju i plaćam visoke kazne. Mnogo veće nego neki drugi", rekao je Portugalac i povukao paralelu sa slučajem Jirgena Klopa u meču Liverpul - Čelsi (1:1).

"Četvrti sudija je tom treneru rekao da 'voli njegovu emosciju i strast' i da eto, nema problema. A meni je rečeno da sednem na klupu ili da će me poslati na tribinu. Izgleda da moju emociju ne vole. Mnogo stvari se dešava ove sezone... ".

Na konferenciji za novinare posle utakmice sa Halom, Murinjo je odgovorio na samo tri pitanja, uz opasku novinarima:

"Radite svoj posao. Vaš posao je da služite javnosti, valjda. Kažite, pišite istinu. Jednostavno. I nemojte da mi postavljate pitanja na koje ne smem da odgovorim".

Dodao je da za njega, izgleda, važe neka druga pravila:

MURINJOVI GRESI

Morinjo je ove sezone u dva navrata bio suspendovan, zbog komentarisanja sudije pre utakmice sa Liverpulom u oktobru i kada je šutnuo flašicu vode tokom meča sa Vest Hemom u novembru. Takođe, dok je bio trener Čelsija, 54-godišnji Portugalac je u novembru 2015. suspendovan jer je ušao u svlačionicu sudije Džona Mosa, tokom londonskog derbija sa Vest Hemom.

"Ja sam drugačiji po svemu. Ja sam morao da gledam svoj tim iz hotelske sobe, zabranjeno mi je da priđem stadionu, moj pomoćnik je dobio šest mečeva zabrane prisustva utakmicama, a nije pipnuo nikoga...". (***Njegov dugogodišnji pomoćnik Rui Farija dobio je suspenziju od šest utakmica jer su morali da ga odvoje od sudije Majka Dina tokom utakmice Čelsija i Sanderlenda, u aprilu 2014. godine).

Junajted nije našao put do mreže Hala koju je sjajno čuvao golman Eldin Jakupović.

"Nismo dali gol, nismo pobedili. Mnogo stvari se dogodilo na terenu, a za mene je to već déjà vu. Oni su probali da urade sve što su mogli da se odbrane, a i bilo im je dozvoljeno. Nije to njihova greška. Oni se bore za život, za opstanak u Premijer ligi i ne kritikujem igrače Hala".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC