• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova adidas Football Blue Blast kolekcija (FOTO)

Autor mondo.rs

Kopačke koje će 2017. nositi Mesi, Miler, Pogba, Suarez...

adidas Football lansirao je novu kolekciju kopački, Blue Blast, uključujući modele za fudbalski teren, tvrdu podlogu i street style.

Posebna karakteristika je PRIMEKNIT gornji sloj od 360 stepeni zahvaljujući kojem se kopačka lako obuva, a zaštićena je ultra tankim slojem Non Stop Grip (NSG).

Ove kopačke takođe imaju i SPRINTFRAME čarapu, sa kojom je konačni rezultat postizanje više energije u odnosu na obične uloške obuće, a dobija se i neprevaziđeni osećaj udobnosti.

BLUE BLAST ACE 17+ PURECONTROL

Najnovija karakteristika kopački Blue Blast ACE 17+ PURECONTROL je potpuni Purecut sistem čarape. Dizajniran da obezbedi maksimalno prianjanje, visoko rastegljiv materijal pomaže da se stopalo fiksira dok se prilagođava najsloženijim pokretima. Još jedna inovativna karakteristika u dizajnu je i upotreba revolucionarne adidas BOOST tehnologije. BOOST đon sačinjen je od termoplastičnog poliuretana (TPU), koji omogućuje najbolje vraćanje energije pri svakom koraku.

Ove kopačke nosiće Pol Pogba i Mesut Ozil.

X16 BLUE BLAST

Deo ove kolekcije su i X16 Blue Blast kopačke koje će na terenu nositi velike svetske zvezde Geret Bejl, Tomas Miler i Luis Suarez. Napravljene u upečatljivim plavo-pink nijansama, kopačke karakteriše NON STOP GRIP (NSG) premaz koji omogućava odličnu kontrolu lopte, PURECUT SOCK SYSTEM koji prekriva sistem za pertlanje, kao i SPRINTFRAME đon.

MESSI 16 BLUE BLAST

Specijalno izdanje MESSI 16 Blue Blast kopački koje će nositi petostruki dobitnik Zlatne lopte, Leo Mesi, takođe je deo ove kolekcije. Kao i ostale MESSI 16 kopačke i ove su napravljene da odgovaraju jedinstvenom i drugačijem stilu Lea Mesija, a karakteriše ih SPRINTFRAME đon, AGILITYKNIT za brzo obuvanje, kao i PURECUT SOCK SYSTEM i PUREAGILITY HEEL LINING za neprevaziđenu udobnost i prianjanje.

Za više informacija na raspolaganju je sajt adidas.com/football ili facebook.com/adidasfootball i @adidasfootball na Tviteru.

(adidas/Promo)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC