• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Mihajlović: I žao mi je, a i nije

Autor mondo.rs

Malo je nedostajalo da Nemanja Mihajlović zameni crno-belu opremu dresom nekog evropskog kluba. "Ostajem, da svi zajedno napadnemo titulu i kup", kaže krilni napadač crno-belih.

 Nemanja Mihajlović fudbaler Partizana Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Nemanja Mihajlović nagoveštava da bi mogao da bude onaj "stari", kada je prošlog proleća "lomio" protivničke odbrane, asistirao...

Na tekućim pripremama Partizana, najpre u Sloveniji, a sada na Kipru, Mihajlović skreće pažnju dobrim partijama, asistencijama, ali i golovima.

"Svakako da mi to znači, da su tu i golovi i asistencije. Na pripremnim utakmicama akcenat nije a rezultatu, već više na taktici i fizičkoj spremi, ali mi svakako znači. Bilo je u prošlosti trenutaka koji su mi teško pali, loša igra u prošloj sezoni... Želim da se što pre vratim na nivo na kojem sam bio, jer znam da mogu da doprinesem ciljevima - titula i kup. Nadam se da ću ostati na ovom nivou i svi ćemo biti na dobitku", kaže Mihajlović za TV Partizan.

Navijači Partizana su se pitali - gde je jesenas nestao onaj Mihajlović, koji je prošlog proleća bio neumoljiv?

"Pre tih nekoliko meseci koje sam dobro odigrao, nisam igrao 6 meseci (boravio je u Teleoptiku, prim. aut.). Možda me je stigao i umor. Kako je odmicala sezona zamor me je stizao i trebalo mi je malo da predahnem. Sad sam se restartovao, okrenuo novi list i sada je dobro".

Mihajlović je bio jedan od igrača koji su bili "viđeni" za prodaju ove zime. Bilo je tu interesovanje Štugarta, Galatasaraja, Sent Etjena...

UROŠ ĐURĐEVIĆ O NERVOZI

Uroš Đurđević je, prema rečima Marka Nikolića, uvek nezadovoljan kad ne da gol. Ili kad ne da gol "nije sav svoj". I u meču protiv poljske Korone, na pripremama na Kipru, napadač Partizana je često gestikulirao, raspravljao se sa sudijama. "Ma, te sudije i ne liče na sudije... Jeste, kad ne dam gol uvek sam nervozan ili kad ekipa ne da gol. Takav sam na terenu, van terena skroz drugačiji. Pokušaću to da kanališem ubuduće".

"Najgore je kad čovek ne zna gde je. Trudiš se da budeš usmeren na klub u kojem si trenutno i fokusiran na treninge. Bile su 4 ozbiljna kluba u opciji, nije se, nažalost, 'namestilo', to je bila neka viša sila, ali i znak da treba da ostanem ovde još malo i da vidimo na leto šta će biti. Ubeđen sam da ću se vratiti na staro i da će Partizan na meni profitirati", kaže Mihajlović i poručuje:

"Stvarno je bilo psihički teško prethodnih nekoliko dana. Nisam razočaran što nisam otišao, bilo je lepih prilika, ali srećan sam što sam i dalje ovde, pre svega zbog neprocenjive atmosfere u ekipi. Ostajem da svi zajedno napadnemo titulu i kup".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC