• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vanja Milinković-Savić: Ispunjena želja

Autor mondo.rs

Mladi srpski golman sa nestrpljenjem očekuje prelazak u redove Torina, ali poručuje da do početka saradnje sa Sinišom Mihajlovićem želi da uspešno završi posao u Poljskoj

 Vanja Milinković-Savić: Ispunjena želja Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Golman mlade reprezentacije Srbije Vanja Milinković-Savić potpisao je u Italiji ugovor sa Torinom na pet godina.

On će u ekipu Siniše Mihajlovića stići u junu, kada se završi sezona u Poljskoj, gde će sa Lehijom pokušati da osvoji šampionski trofej, u velikom stilu započne novu stranicu u karijeri.

"Osećaj je predivan, zaista sam presrećan. Želja mi je bila 'kalčo' i ispunila se. Cilj je da stanem među stative ekipe koju vodi Siniša Mihajlović i da se tamo zadržim. Pre toga, međutim, namera je da sa Lehijom osvojim titulu, jer, trenutno smo drugoplasirani na tabeli i imamo realne šanse da se okitimo trofejom. To bi bio pun pogodak", poručio je u razgovoru za "Večernje novosti" 19-godišnji srpski golman.

Bivši član Vojvodine i Mančester junajteda istakao je da se transfer dugo "krčkao".

"Čitava priča oko mog prelaska u Torino je potrajala. Moji menadžeri su sa klubom pregovarali više od tri meseca, a 'zapinjalo' je na relaciji Lehija - Torino. Na kraju, našli su se na zlatnoj sredini, a ja sam se oko uslova vezanih za moj angažman brzo dogovorio", napomenuo je Milinković-Savić.

Od naredne sezone u Seriji A nastupaće dvojica Milinković-Savića. Vanja će nastupati za Torino, dok njegov brat Sergej nosi dres Lacija. Prvi put u seniorskoj konkurenciji biće na suprotnim stranama.

"Sergej je presrećan. Konačno će nam se i to ostvariti. U Vojvodini smo igrali zajedno u omladinskoj ekipi, takođe i u mladoj reprezentaciji Srbije, ali u seniorskoj konkurenciji nikad nismo igrali zajedno u timu. Evo, na jesen, imaćemo prvi put priliku u životu da igramo jedan protiv drugog", dodao je mladi čuvar mreže, uz opasku da će se u Poljskoj do leta posvetiti učenju italijanskog uz prijatelje koji već govore taj jezik.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC