• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđe Jovanović: Mama, nisam gladan

Autor mondo.rs

"Svakom napadaču postizanje golova donosi mir. Skinuo sam psihološki pritisak koji je postojao", rekao mladi napadač Partizana. Majci poručuje da ne brine...

 Đorđe Jovanović: Mama, nisam gladan Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

/Od izveštača MONDA sa priprema Partizana, Vladimira Sukdolaka/ 

Gol za "miran san"...

Zaista, Đorđe Jovanović lepo je spavao posle gola koji je Partizanu obezbedio pobedu u pripremnoj utakmici protiv Atlantasa.

Perfektan pas u prostor Nemanje Mihajlovića i uspešno izbegnuta ofsajd zamka, omogućili su golobradom napadaču crno-belih da na delu predstavi golgeterski talenat, zbog kojeg je drugu zimu zaredom priključen radu sa prvim timom.

"Da, legao sam, zaspao i imao miran san", kaže dan posle utakmice sa Litvancima Đorđe Jovanović.

Pojasnio je.

"Svakom napadaču postizanje golova donosi mir. Skinuo sam psihološki pritisak koji je postojao. Ulazim u prilike i nadam se da će biti još golova. Od sada će sve lakše da ide...", mišljenja je još jedan biser čuvene Partizanove škole.

Hvali ga i trener Marko Nikolić. Šef struke napominje da je Jovanović budućnost kluba, ali da ima još dosta da uči pre nego što stupi na veliku scenu i zadivi Grobare.

U hotelu su ga posle utakmice sačekale čestitke iz Srbije, od porodice i drugara, ali i jedna od komšije. "Komša" je imao priliku da mu čestita na licu mestu, jer je reč Miroslavu Vulićeviću:

"Vule mi je čestitao, bilo mu je mnogo drago što sam zatresao mrežu."

Đorđe Jovanović rođen je u februaru 1999. u Leposaviću, gde je i počeo da "pika" fudbal. Sada živi u Beogradu, ali mu je porodica i dalje na Kosovu. Najviše nedostaje mami...

"Mama zove svaki čas, pet puta pita da li sam gladan i da li sam jeo. Majka kao majka...", smeška se Đorđe i obećava da će slikati bogati švedski sto da se majka više ne brine.

Saigrači mu pomažu savetima.

"Savetuju me svi, pre svega stariji i iskusniji igrači. Mnogo mi znači svaka reč. Trudim se da što bolje radim i da tako zaslužim svoju šansu", završava Jovanović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC