• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leonardo asistira, saigrači pogađaju

Autor mondo.rs

Partizan ubedljiv protiv ukrajinske ekipe Zirka 4:0, na pripremama na Kipru. Raspoloženi Leonardo - tri puta asistent i strelac. Dva gola Đurđevića.




Leonardo je pre nekoliko dana pomalo zabrinuo navijače Partizane dvosmislenom porukom na Instagram profilu. Ali, izgleda da je, i ako je bio nešto neraspoložen, to brzo nestalo, jer je Brazilac upravo danas pokazao da kad mu se igra, teško ga je "obuzdati" i čuvati.

U novoj kontrolnoj utakmici na Kipru, Partizan je ubedljivo savladao osmoplasiranu ekipu ukrajinskog prvenstva, Zirku 4:0 (1:0). Leonardo je tri puta asistirao, jednom bio strelac. Ostali strelci bili su Marko Janković i Uroš Đurđević (dva puta). Moglo je da bude i ubedljivije i još koji gol u mreži Zirke...

Filip Kljajić je spasao Partizan u prvim minutima trening meča protiv ukrajinske Zirke i od tog trenutka, crno-beli su preuzeli konce igre u svoje ruke.

Nije bilo mnogo prilika za gol u prvom delu, akcije su se uglavnom završavale oko šesnaesterca osmoplasirane ekipe ukrajinskog prvenstva, ali je Partizan u 37. minutu uspeo da pronađe put do mreže Zirke.

Odlična kombinacija Leonarda i Marka Jankovića koji je bio egzekutor.

Partizan - Zirka 1:0 (GOL)

Partizan - Zirka 1:0
Izvor: TV Partizan



I Gregor Balažic bodri Partizan

Doskorašnji štoper Partizana Gregor Balažic, koji je na Kipru na pripremama sa ruskim Uralom, došao je da pozdravi bivše saigrače.

U finišu prvog dela, malo više varnica na terenu. Najpre su pojedini igrači ukrajinske ekipe, bespotrebno, preoštro startovali, a potom je, posle nesmotrenog, ali i nenamernog starta Nebojše Kosovića, nastala gužva, ali bez nekih većih posledica.

Strasti su se brzo smirile.

U nastavku, Partizan je uključio motore "valjka" u veću brzinu, pa su se golovi i šanse smenjivali kao na traci.

Već na početku drugog dela, u 54. minutu, još jedna dobra akcija Partizana. Marko Janković je uzeo loptu na svojoj polovini, dugačkim pasom pronašao je Uroša Đurđevića, koji je nesebično prebacio na stranu do Leonarda koji, iz pune, šalje loptu u mrežu.

Partizan - Zirka 2:0
Izvor: TV Partizan



Koji minut kasnije (58') već je bilo 3:0. Opet trio Janković - Leonardo - Đurđević. U tom napadu se Leonardo revanširao Đurđeviću za asistenciju, koji je iz okreta, matirao golmana Zirke.

Partizan - Zirka 3:0
Izvor: TV Partizan



Novi gol u mreži ukrajinske ekipe u 63. minutu. Janković i Leonardo su učestvovali u akciji, ponovo je Brazilac asistirao, a mladi golgeter ponovo zatresao mrežu za 4:0.

Partizan - Zirka 4:0
Izvor: TV Partizan


Sve u svemu, dobra igra Partizana, efikasna, bilo je i manje "sebičluka", a ono što bi trenera Marka Nikolića trebalo da posebno obraduje jeste to što su Ukrajinci napravili vrlo malo problema odbrani Partizana.

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Miletić, Milenković, Ostojić, Everton, Kosović, Janković, Leonardo (od 74. minuta Uroš Damnjanović), Alen Stevanović (od 67. minuta Tavamba), Đurđević (od 74. minuta Đilas). Šansu su dobili i Vladimir Đilas i Sava Petrov.

Zirka: Ljopka, Fateev, Boha, Kučerenko, Popov, Lupaško, Žukov, Zbunj, Čičikov, Sitalo, Akimenko.

Partizan će na pripremama na Kipru odigrati još mečeve protiv Levskog iz Sofije i ruskog Urala, što bi trebalo da bude generalna provera pred nastavak takmičenja u Superligi Srbije (početak je 18. februara, Partizan gostuje Radu na Banjici).  

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC