• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lacijali lagano slavili, ali se i brukali (VIDEO)

Autor mondo.ba

Rimski tim je u zaostaloj utakmici 12. kola rutinski savladao Udineze rezultatom 3:0 (1:0) i osamio se na trećoj poziciji na tabeli Serije A. Senad Lulić asistent.

  U skladu s podatkom da je u posljednjih, skoro pet godina, Udineze osvojio samo bod protiv Lacija, rimski klub je zabilježio sigurnu pobjedu na "Olimpiku" u odloženom meču 12. kola Serije A, koji je zbog nevremena otkazan 5. novembra 2017. godine.

Tada je sudija Luka Banti odlučio je otkaže meč zbog poplavljenog terena na stadionu "Olimpiko", a u prolongiranom dvoboju radovali su se nebesko-plavi.

LACIO - UDINEZE 3:0 (1:0)
/Samir 32 autogol, Nani 46, Danilo 87/

Nije to bila posebno lijepa utakmica u kojem smo mogli da vidimo neki dopadljiv fudbal, ali ono što je najbitnije, nova tri boda su osvojili izabranici Simonea Inzagija i učvrstili se na trećem mjestu na tabeli koje direkektno vodi u Ligu šampiona.

"Lacijali" su poveli autogolom Brazilca Samira u 32. minutu i to je bila prva prilika na susretu, da bi početkom drugog poluvremena, Portugalac Nani krunisao lijepu akciju Felipea Andersona i praktično "ovjerio" 14. trijumf rimskog tima ove sezene u italijanskom prvenstvu. Definitivna potvrda sigurne pobjede stigla je u 87. minutu nakon asistencije Senada Lulića i egzekucije Brazilca Felipea Andersona za konačnih 3:0!

Srpski fudbaleri Dušan Basta i Sergej Milinković Savić bili su starteri u domaćem timu, ali je Milinkovića Savića u 65. minutu zamijenio reprezentativac Bosne i Hercegovine Senad Lulić.

Iako su Rimljani večeras bili kvalitetniji rival od ekipe iz Udina, bilo je "prostora" i za pomalo neubičajane greške domaćih, među kojima je prednjačio belgijski vezista Džordan Lukaku...

TABELA: Napoli 54, Juventus 53, Lacio 46 , Inter 43, Roma (-1) 40, Sampdorija (-1) 33, Milan 31, Atalanta 30, Udineze 29, Torino 29, Fiorentina 28, Bolonja 27, Kjevo 22, Sasuolo 22, Đenova (-1) 21, Kaljari 20, Krotone 18, SPAL 16, Helas Verona 13, Benevento 7.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC