• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iranka se zapalila: Pretio joj zatvor zbog fudbala

Autori mondo.rs Autori Agencije

Ona je pokušala da se preruši u muškarca, nosila je periku i široku odeću, kada je zaustavila policija... Pošto joj je pretila zatvorska kazna od šest meseci, zapalila se i nažalost umrla u bolnici.

 Iranka se ZAPALILA: Pretila joj zatvorska kazna jer je GLEDALA fudbal uživo Izvor: MN PRESS

Jedna Iranka umrla je nakon što se zapalila ispred suda, kada je čula da bi mogla da bude osuđena na zatvorsku kaznu od šest meseci, pošto je pokušala da uđe na fudbalski stadion i gleda utakmicu, preneli su danas mediji u Iranu.

Tragična smrt 30-godišnje žene, identifikovane kao Šahar, izazvala je brojne komentare među fudbalskim zvezdama i poznatim ličnostima u Iranu, gde je ženama zabranjen ulazak na stadion.

One smeju uživo da gledaju neke sportove, uključujući odbojku. Šahar je umrla u ponedeljak u bolnici u Teheranu. Ona je na društvenim mrežama poznata kao "Plava devojka", prema bojama kluba za koji navija, Esteglal.

Ona se prošle nedelje zapalila, kada je saznala da će možda ići u zatvor, pošto je u martu pokušala da uđe na stadion. Ona je pokušala da se preruši u muškarca, nosila je periku i široku odeću, kada je zaustavila policija. Provela je tri noći u zatvoru pre nego što je puštena dok sud ne donese odluku. Do sada sud nije doneo nikakvu odluku.

Bivši fudbaler Bajerna iz Minhena Ali Karimi, koji je odigrao 127 utakmica za reprezentaciju Irana, pozvao je Irance da bojkotuju odlaske na stadion, posle smrti navijačice.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC