• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najngolan biciklisti: Pa šta ako pušim? Ti sediš 7 sati, ja trčim sat i po

Autor mondo.rs

Prgavi vezista govorio o svom poroku, etiketi koja mu je "zalepljena", ali i bolesnoj supruzi i reprezentaciji Belgije.

Kaljari je ove sezone hit Serije A, pošto se i na pragu decembra nalaze na četvrtom mestu italijanskog šampionata.

Igrač koji je u tom timu naročito blistao jeste "otpisani" Rađa Najngolan.

Možda će vas zanimati

Belgijanac je napustio Inter nakon što su "nerazuri" rešili da im više nije potreban, a on sada želi da im pokaže da nisu bili u pravu. Kaljari je bez poraza na poslednjih 11 utakmica, a u Interu je proveo četiri godine.

"Želim svima u Interu da pokažem da su pogrešili kad su me otpisali. Dobro igramo i ja i Kaljari i to je velika lična pobeda za mene, iako neću prerano slaviti", rekao je 31-godišnji Najngolan u intervjuu za televiziju "Eleven Sport".

Najngolan je po majci Belgijanac, dok mu je otac iz Indonezije, te odatle i njegovo neobično prezime. Ipak, njegov život nije bio nimalo lak.

Otac je napustio njegovu porodicu dok je bio dete, majka mu je preminula pre devet godina, a njegova supruga se trenutno bori sa karcinomom. Sve to je uticalo da Belgijanac izraste u ličnost koju danas mnogi olako nazivaju problematičnom.

"Takav ću uvek biti jer se nikad ne možeš rešiti neke etikete koju ti zalepe na leđa. Negde sam pročitao da Sven Nis (belgijski biciklista, prim. aut.) nije mogao da veruje kada je saznao da pušim. Kako biciklista može da komentariše fudbalera? On mora sedam sati da sedi na biciklu, a ja da trčim samo sat i po. Pa nije to isto. Začudili biste se koliko fudbalera puši. Kad sam jednom izašao s kolegama iz reprezentacije, pušilo nas je sedam ili osam. No svi su videli samo Rađu i ja sam bio problem", rekao je Najngolan.

Ipak, on ističe da je u prethodnom periodu malo obuzdao svoj temperament.

"Poslednjih godina sam se malo smirio, naročito od kad je supruga bolesna, ali sve je bolje. Pokušavam više vremena da provodim s decom, da im budem na raspolaganju", kazao je Rađa, koji je reprezentativnu karijeru završio nakon što nije pozvan na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018.

"Selektor Martinez rekao mi je da u reprezentaciji ne može da mi da ulogu koju sam imao u Romi, a s Romom sam te sezone igrao polufinale Lige šampiona. Tu je za mene bio kraj. Stojim kod svoje odluke i neću je promeniti čak ni ako dođe novi selektor", zaključio je Belgijanac.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC