• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokantan poraz Partizana: Opet ispustili 2:0, Napredak do pobede u 95!

Potpuno neverovatna završnica utakmice u Humskoj, gde je Partizan do 83. minuta imao 2:1, ali su uprkos tome upisali poraz.

Kada je Partizan u 34. minutu postigao drugi gol, teško da je ikome u glavi bio scenario iz Haga i remi protiv AZ Alkmara. U završnici je to već postalo očigledno, ali crno-beli su u porazu od Napretka i to uspeli da nadmaše.

PARTIZAN - NAPREDAK 2:3 (2:1)
/Suma 13, 34 - Vukadinović 43, Bjeloš 83, Eskić 90+5/

Utakmica koja je trebalo da bude nagoveštaj dobrog finiša jeseni pretvorila se u šokantan poraz sa primesom parodije, pošto je Partizan bez sva tri boda ostao na nesmotren i krajnje naivan način.

Znali su puleni Sava Miloševića da će morati da trijumfuju u ovom meču ako planiraju da održe korak sa Crvenom zvezdom i posle 13 minuta igre sve je išlo u njihovu korist.

Na semaforu je pisalo 1:0, a čak su sudije napravile previd nedosudivši ofsajd u kojem se nalazio Sejduba Suma kada je zatresao mrežu Marka Miloševića.

Suma dvadesetak minuta kasnije duplira prednost pogotkom posle gužve u šesnaestercu i sve je išlo "kao po loju" za njegovu ekipu.

Međutim, da neće sve biti lako pokazalo se kada je Bojan Ostojić izbio loptu sa gol linije posle odlične akcije Napretka, da bi u finišu prvog poluvremena Miljan Vukadinović pokazao svojim pogotkom da u odbrani Partizana ozbiljno "duva promaja".

Nemanja Miletić je već napustio igru zbog povrede, a u nastavku su crno-beli mogli i morali da "overe" trijumf. Suma je imao odličnu šansu "jedan na jedan" koju je Milošević odbranio, da bi Umar Sadik po drugi put na meču pogodio stativu Kruševljana.

Gosti možda jesu bili bez stalnog trenera posle otkaza Predraga Rogana, ali ih to nije sprečilo da do kraja meča pokušaju da dođu do boda.

Na kraju su osvojili sva tri, jer je Bjeloš iskoristio malodušnost Partizana u sopstvenom šesnaestercu. Od tog 83. minuta je njihova borbenost bila još veća, dok crno-beli nisu uspeli da odgovore.

Aleksandar Lutovac je loše reagovao u poslednjem minutu nadoknade, izgubio je loptu tik ispred šesnaesterca, a Napredak to na vrlo lep način kažnjava pošto je Ivan Đorić lobovao jednog defanzivca domaćih, a Nikola Eskić "ćušnuo" loptu sasvim dovoljno da savlada Vladimira Stojkovića.

U Humskoj, šok. Svi sa klupe Napretka utrčali su u teren u tim momentima, ali vremena za povratak Partizana nije bilo.

REZULTATI 19. KOLA:

Inđija - Rad 1:0 (1:0)
/Ilić 13/

Čukarički - TSC 2:1 (0:1)
/Šapić 82, Vidosavljević 88 - Tumbasević 34/

Mladost - Crvena zvezda 0:1 (0:0)
/Ben 63/

Voždovac - Radnički 1:0 (0:0)
/Dević 94/

Mačva - Javor 2:1 (1:0)
/Adamović 1, 36 - Dolmagić 29/

Partizan - Napredak 2:3 (2:1)
/Suma 13, 34 - Vukadinović 43, Bjeloš 63, Eskić 90+5/

Spartak - Proleter 4:1 (2:1)
/Tufegdžić 10, 62, 84, Marčić 66 - Marjanović 28/

Vojvodina - Radnik 1:0 (0:0)
/Bojić 63/

Tabela: Crvena zvezda (-1) 49, Vojvodina 42, Čukarički (-1) 40, Partizan (-1) 38, TSC 33, Voždovac 32, Radnički (-1) 28, Spartak 28, Mladost 25, Napredak 21, Javor 20, Proleter (-1) 16, Radnik (-1) 16, Inđija 14, Rad 11, Mačva 8.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC