• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

E to je gradski derbi: Gubili 8:0, pa na poluvremenu otišli kućama

Autor mondo.rs

Bizarna situacija u nižim ligama engleskog fudbala.

Zamislite situaciju - vaš tim gubi 8:0 na poluvremenu protiv vašeg najvećeg rivala i sve to u periodu kada je na tribinama prisutan veliki broj gledalaca.

Ali umjesto da se muški suprotstavite i makar malo učinite da poboljšate stvari, vi praktično pobjegnete svojim kućama i ne pojavite se u drugom poluvremenu utakmice.

Možda će vas zanimati

Upravo to se dogodilo u 10. ligi engleskog fudbala u subotu, pošto je u Oksfordšajeru odigran veliki derbi između Abingdon junajteda i Abingdon tauna. Meč je završen u bizarnim okolnostima...


Ekipi Tauna baš ne ide ove sezone, jer su trenutno posljednjeplasirani tim u svojoj ligi, dok njihov rival sa drugog kraja Abingdona sjedi na drugoj poziciji i bori se za ulazak u viši rang.

Čini se da stvari po njih nisu mogle da budu gore nakon međusobnog okršaja.

"Tokom mojih 30 godina provedenih u fudbalu, nikada nisam čuo da se tako nešto dogodilo", rekao je Džon Blekmor, sekretar pobjedničkog Abingdon junajeda, za "BBC".

Koliko su stvari išle loše po Taun govori i da su poslije 15 minuta već gubili 4:0. Kada su poslije uslijedila još četiri pogotka, igrači Abingdon tauna su odlučili da im je bilo dosta.

"Utakmica je normalno počela, nije bilo oštre igre, ali smo vodili 8:0 na poluvremenu i niko iz njihovog tima se nije pojavio na početku drugog dijela", rekao je Blekmor.

Da stvari budu još bizarnije, utakmica bi prema pravilima trebalo da bude registrovana kao pobjeda Junajteda rezultatom 3:0, što bi bar malo "poboljšal" gol-razliku poraženog Tauna.

Ipak, i dalje postoji mogućnost da 8:0 ostane na snazi, o čemu će lokalna fudbalska asocijacija odlučivati u narednom periodu.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC