• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simeone dočekao dobre vesti: Dijego Košta se vraća

Autor mondo.rs

Borbeni napadač polako ulazi u trenažni proces i trebalo bi da bude spreman za igru u narednih mesec dana.

Imali su Dijego Simeone i Dijego Košta svakakvih situacija tokom saradnje. Išli su od ljubavi do mržnje, pa i nazad, ali da je napadač strašno bitan za tim niko ne može da porekne.

Pored toga što donosi u napadu, samo njegovo prisustvo na terenu nekako oslikava ratnički duh Atletika. Zato će Simeone sigurno sa radošću dočekati njegov povratak na teren.

Možda će vas zanimati

On neće biti tako brzo, ali dobre vesti su počele da stižu. Španski reprezentativac je počeo polako da trenira, a uskoro bi trebalo da se nađe i u punom trenažnom procesu. Dovoljno da klub mašta o datumu povratka na teren.


Nekadašnji fudbaler Čelsija je van terena od 10. novembra, a sigurno je da još nekoliko nedelja neće igrati. Ipak, u Madridu se nadaju da će biti spreman za sredinu februara, kada će Atletiko imati izazove u nokaut fazi Lige šampiona.

Treninzima prvog tima Madriđana se vratio i kapiten Koke, dok je još nekoliko fudbalera van stroja zbog povreda. Najteža je bila ova koju je vukao Košta, koji je tokom prethodnih meseci imao problema zbog diskus hernije.

Atletiko Madrid će se u prvoj prolećnoj rundi Lige šampiona sastati sa Liverpulom, aktuelnim šampionom Evrope. Pre tog susreta odigraće jedan susret u kupu i četiri u prvenstvu, među kojima će biti i gradski derbi protiv Reala.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC