• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić sa Vošom u Antaliju, a sa Partizanom u Beograd?

Autor Vladimir Sukdolak

Prošlog leta Partizan i Vojvodina nisu uspeli da se dogovore oko transfera Bojana Matića, možda će ove zime biti uspešniji...

 Bojan Matić iz Vojvodine u Partizan Izvor: MN PRESS

/Izveštač MONDA iz Turske, Vladimir Sukdolak/

Na spisku putnika za Belek, gde će fudbaleri Vojvodine odraditi drugi deo priprema, je i ime Bojana Matića. Iskusni napadač novosadaske "stare dame" mogao bi, međutim, vrlo kratko da se zadrži u poznatom letovalištu na jugu Turske.

Matić je u zimskom prelaznom roku na meti Partizana i dogovor dva kluba mogao bi da bude postignut u narednih dan-dva. I pre povratka crno-belih u Beograd...

Prošlog juna superligaši su vodili pregovore oko trabsfera istog igrača i oni su završeni bez uspeha. Matić je tada u izjavi za MONDO rekao da ne bi imao ništa protiv da sa "Karađorđa" pređe u Humsku.

Možda će vas zanimati

"Ako se klubovi dogovore i ako je Vojvodini stalo da me proda, doći će do realziacije transfera. Interesovanje Partizana mi naravno imponuje i bio bih zainteresovan, dobro znate da u Srbiji postoje tri velika kluba…", izjavio je pre nešto više od šest meseci Bojan Matić.

Stav fudbalera Vojvodine ostao je nepromenjen do danas. Kao i pre pola godine, najveća prepreka realizaciji transfera je visina obeštećenja koju traži novosadski superligaš. Matiću ugovor sa Vošom ističe tek za godinu i po dana.

Za razliku od "lala", Partizan je u Antaliji odradio prvi deo priprema i glavne provere očekuju ga u Kataru. "Parni valjak" će od 1. do 9. februara boraviti u Dohi, gde će učestvovati na vrlo jakom turniru i odigrati tri kontrolne utakmice protiv Rostova i moskovskih klubova Spartaka i Lokomotive.

Ukoliko se crno-beli dogovore sa Vojvodinom, postoji mogućnost da Matić u Antaliji promeni hotel, zaduži opremu Partizana i sa novim saigračima se u ponedeljak vrati u Srbiju.

Trener "parnog valjka" Savo Milošević trenutno na raspolaganju ima trojicu napadača i jednog na probi.

Pored Umara Sadika, kao prvog rešenje, tu je i Đorđe Ivanović, koji je imao daleko manju minutažu tokom jesenjeg dela sezone od Nigerijca. Radu sa prvim timom u Beleku je priključen Partizanov učenik Savo Arambašić.

Posle nekoliko treninga i provera protiv Vitorula (celo drugo poluvreme) i Krakovije (deo drugog poluvremena), vrlo dobar utisak na Miloševića i stručni štab ostavio je Miljan Škrbić. Problem, međutim, predstavlja činjenica da je nespreman i da mu je potrebno vreme da dostigne takmičarsku formu.

Partizan ove zime još uvek zvanično nije doveo nijednog igrača. Doduše, nije imao ni preke potrebe za pojačanjima...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC