• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop o nastavku Lige šampiona: Nismo favoriti, ali možemo pobijediti svakog

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Trener Liverpula nije siguran da li njegov tim može ponovo do titule šampiona Evrope.

 Jirgen Klop o nastavku Lige šampiona: Nismo favoriti, ali Liverpul je sposoban pobijediti svakoga Izvor: FRANK AUGSTEIN/AP, Tanjug

Naredne sedmica nastavlja se takmičenje u Ligi šampiona, a trener Liverpula Jirgen Klop smatra da njegova ekipa nije favorit za osvajanje ovog takmičenja, dodajući ipak kako su sposobni pobijediti i one najbolje.

"Redsi" u osmini finala igraju protiv Atletiko Madrida, a u prvoj utakmici gostuju u Španiji.

Možda će vas zanimati

"Juventus je bio moj favorit prije sezone, ali očito ne gledam toliko italijanski fudbal i nije mi jasno kako nije 10 bodova ispred drugoplasiranog u Seriji A. Imaju najveću ekipu koju sam vidio u životu, kvalitetne igrače. Bajern takođe ima jaku ekipu, PSŽ je sjajan kad je ekipa zdrava, ne možeš zaboraviti ni Barselonu. Tako da nemam pojma koliko daleko možemo, ali ne treba o tome ni misliti jer se trebamo koncentrisati na Atletiko u utorak", kazao je Klop.

Istakao je da nije siguran da li njegov tim može ponovo do titule šampiona Starog kontinenta, ali, kako je rekao, biće spremni u svakoj utakmici.

"Prošle godine smo pokazali da možemo pobijediti najbolje. Ne znači da ćemo to napraviti i ove sezone, samo znači da smo sposobni za to. Postoji toliko dobrih ekipa da jedino možeš biti spreman na borbu. Onda sreća takođe igra ulogu u važnim trenucima. Osim toga, kvalitet neke ekipe nije presudan faktor, više ovisi o tome ko je u pravom raspoloženju, ko pokaže najviše želje i odlučnosti u pravim momentima. I naravno, sreća. Ako želite bilo što osvojiti, treba vam sreća", dodao je trener Liverpula.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC