• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tuzla siti ogorčen: Žalićemo se na suđenje, Bađi će biti kažnjen!

Autor mondo.ba/Fena

Klub iz Siminog Hana najavio žalbu na suđenje na meču sa Sarajevom koji su izgubili rezultatom 6:2.

 Tuzla siti - žalba na suđenje Tuzla siti - Sarajevo, kazna za Bađija Izvor: FENA

Bura oko derbija između Sarajeva i Tuzla sitija se ne smiruje.

Uprava Tuzla sitija revoltirana dešavanjima na terenu napustila je Koševo poslije prvog poluvremena, a u ponedjeljak je održana i konferencija tim povodom.

Možda će vas zanimati

 “Naše zamjerke nisu usmjerene protiv FK Sarajevo nego smo danas ovdje zbog minorne osobe koja je delegirana da odradi posao kako treba. Ne govorimo protiv Saveza i sudijske organizacije, jer tamo rade časni i pošteni ljudi. Zanimljivo je da je osoba koja je bila delegirana na centru, učinila da neke stvari ne budu kako treba, odnosno da se prelomi na nečiju stranu”, rekao je generalni direktor Tuzla sitija, Saša Vugdalić.

Dodao je da će klub podnijeti žalbu na utakmicu, dok će nogometaš Bađi biti kažnjen od disciplinske komisije kluba, jer je svojim ponašanjem ostavio ekipu na cjedilu.

“Ono što nas najviše boli jeste da smo u proteklih 20 kola četiri puta drastično oštećeni. Dižemo glas zbog grada Tuzle i čovjeka koji ulaže u ovaj klub, jer ne želimo da trpimo ovo što se događa”, istakao je Vugdalić.

Novinarima se obratio i sportski direktor Samir Muratović, koji je rekao da Tuzla siti želi na terenu da se takmiči s drugima, a ne da bude žrtva neodgovornih pojedinaca.

“Napravili smo dobar tim, uradili smo super stvari i želimo da se nadmećemo na terenu, a ne da se bavimo nekim drugim stvarima”,poručio je Muratović.

Konferenciji za novinare nije prisustvovao predsjednik Tuzla siti Azmir Husić, koji je u pojedinim medijima neposredno nakon utakmice bio mnogo konkretniji u svojim osudama pojava i pojedinaca iz nogometa.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC