• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatan Ibrahimović je 90 minuta vređao sve na terenu

Autor Milutin Vujičić

Iz prvog ugla kako je to igrati protiv Šveđanina...

 Zlatan Ibrahimović je 90 minuta vređao sve na terenu Izvor: Guliver/ Katharine Lotze/Getty Images

Zlatan Ibrahimović privodi igračku karijeru kraju, spominje se da bi mogao u trenere, u vreme pauze zbog pandemije korona virusa trenira sa Hamarbijem, a gotovo svakog dana "osvane" nova zanimljiva anegdota o njemu...

Ovoga puta ispričao ju je Florijan Jungivrt, nemački štoper iz San Hozea, koji je 2018. godine imao zadatak da markira Zlatana Ibrahimovića - tada fudbalera Los Anđelesa.

Možda će vas zanimati

Da li mu je bilo lako? 

Nije, kome bi bilo, međutim osim toga što je morao da se "bije" sa Zlatanom, i da pazi da vešti napadač ne naudi njegovoj ekipi golovima, morao je da trpi i "verbalnu torturu", međutim ona je pre svega bila usmerena na igrače s kojima je Ibrahimović i igrao.

Naime, Jungvirt je odgovarajući na pitanja navijača na svom Instagramu saopštio da je tokom te utakmice Šveđanin konstantno vređao svoje saigrače.

"Mislim da smo 2018. godine na Stanfordu igrali prvi put protiv Zlatana - i on je vređao svoje saigrače non-stop. Vikao je 90 minuta na sve, bilo je presmešno...", prisetio se Jungvirt koji nije imao naročito uspešnu karijeru u Evropi.

"Svi su bili uplašeni, a ja sam se smejao jer su svi bili kao mala deca, kao da su govorili 'tata, da li mogu da dobijem nešto od tebe'", dodao je nemački štoper.

Jungvirt je dodao da je neke fudbalere koje je čuvao "morao i da isprovocira", pošto bi znao za njihov neobuzdani temperament, dok u slučaju Zlatana Ibrahimovića to niste smeli da uradite jer bi tek tada rešio da vas pobedi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC