• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog korone mu strahovali za život: Barsa mi je podarila novi, ima leka!

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Turski golman je sada dobro i oporavlja se.

 Rustu-Redzber-korona-virus-preziveo-Redzber-hvala-Barselona-turski-golman-ozdravio-korona Izvor: Guliver/Getty Images/Andreas Rentz, Andreas Rentz/Bongarts

Ruštu Redžber je sada dobro i to je ono što je najvažnije! Ali legendarni turski golman je bio u ozbiljnoj životnoj opasnosti zbog zaraze korona virusom, kada se svetom proširila informacija da situacija nije baš najidealnija.

Ipak, iz te borbe je izašao kao pobednik i sada se zahvalio svom nekadašnjem klubu na velikoj pomoći.

Možda će vas zanimati

Bivši golman Barselone je istakao da je baš taj klub imao veliki doprinos u njegovoj borbi za život. Nisu ga zaboravili u teškim trenucima i Redžber će im na tome zauvek biti zahvalan.


"Da, pružili su mi veliku podršku tokom i posle moje bolesti. Preneli su mi dobre želje predsednika i kluba. U takvim vremenima se ne smeju zaboraviti sitni detalji. Neću zaboraviti šta je Barselona učinila za mene kada sam umirao od korona virusa. Dala mi je život. Želim da svi znaju da sam uvek na raspolaganju Barseloni. Želim svima da zahvalim, a posebno gospodinu Bartomeuu", rekao je Redžber.

On ističe da je njegova borba sa korona virusom zahtevala veoma dug proces lečenja.

"Postoji lečenje za ovaj virus koje je sprovelo naše Ministarstvo zdravlja. Lekari su primenjivali ovu metodu tokom 10 dana i uložili puno truda u nju. Podrška mojih najmilijih u ovom procesu je bila fantastična. Sve se to spojilo i znali smo kako da pobedimo u ovoj bici. Veoma sam srećan", kaže nekadašnji golman.

Redžer je tokom tri godine koliko je bio član Barselone samo jednu zapravo proveo u klubu i nastupio tek četiri puta u domaćem prvenstvu. Ali bez obzira na sve, on se i dalje smatra članom kluba.

"Bila je to jedinstvena sezona, ponosan sam što sam bio deo ove sjajne porodice. Sećam se da sam bio zapažen na SP u Koreji i Japanu 2002. godine, to mi je omogućilo da potpišem za Barselonu. Zaista jedinstveno. Iz dana u dan je vrlo posebno i teško da će se jednog dana izbrisati iz uma. Nikada ne bih mogao da kažem nešto loše u vezi sa tim iskustvom."

Na njega je tih godina poseban utisak ostavio Ćavi Ernandez.

"Imao sam priliku da igram sa Ćavijem i da budemo prijatelji. On je vrhunska osoba, a takođe ima veoma utemeljeno fudbalsko znanje na najvišem novou. Ali to svi već znaju. Bilo je uživanje deliti dres sa njim, jer je bio poseban. Uvek je znao da me nasmeje."

Naravno da Redžber nije mogao da izbegne pitanje da li bi Ćavi mogao da postane trener Barselone jednog dana.

"Kada je bio igrač sjajno je služio klubu. Mislim da će uraditi velike stvari kada dođe kao trener. Neko sa znanjem i sposobnostima je od vitalnog značaja za veliki tim. Luis Enrike je sjajan primer da je važno verovati starim igračima. Obojica su pobednici i uzori u velikoj industriji kao što je ova", zaključio je Ruštu Redžber.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC